Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Набір для манікюру і педикюру AIER BEAUTY

Код товару: 1000142

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики електричного манікюрного набору:

  • функції: полірування, підпилювання, догляд за кутикулою;
  • насадки: 4 шт.;
  • живлення: від батареї 1,5 V ААА (у комплект не входить);
  • матеріал: пластик;
  • колір: бузковий.

Краса жінки полягає не тільки в глобальних речах - підходящому макіяжі, вдало підібрані зачісці, адекватному вбранні. Краса залежить і від безлічі дрібних, але дуже важливих деталей, які дозволяють жінці відчувати себе жінкою. Одна з таких деталей - манікюр. Ніколи ще жінка з недоглянутими руками не відчувала себе королевою. Та й складно уявити чоловіка, якому б не подобалися доглянуті жіночі руки. Мати власного майстра з манікюру дуже приємно, адже такій людині ви можете довіритися сповна. Але не завжди є гроші на такі походи, деколи не хочеться виходити з дому через поганий настрій чи жахливу погоду.

Але приводити руки в порядок потрібно обов'язково і набір для нігтів AIER BEAUTY в цьому вам стане незамінним помічником.

Робити манікюр самостійно складно і це зможе підтвердити кожна жінка, яка намагалася це зробити. Але, маючи під рукою такий манікюрний набір, ви зможете забезпечити швидкий і ефективний догляд за нігтями рук і ніг. При цьому якість обробки не поступається професійній і, дивлячись на ваші руки, ніхто не зможе сказати, що це робота не майстра, а любителя. Навіть якщо ви ще жодного разу не намагалися зробити манікюр чи педикюр в домашніх умовах, то полірувальник для нігтів AIER BEAUTY - це кращий апарат для навчання. Він дуже простий у використанні і не вимагає ніяких спеціальних навичок, хіба що тільки почуття стилю. Цей апарат автономний, працює від батареї значної ємності і до того ж дуже компактний. А це означає, що ви зможете його взяти з собою в будь-яку поїздку, на роботу, на посиденьки до подруг. Адже такій крихітній штучці обов'язково знайдеться місце у вашій сумочці.

Манікюрний набір AIER BEAUTY дуже функціональний і здатний забезпечити комплексний догляд за нігтями.

З його допомогою можна полірувати поверхню нігтя, підпилювати обламані края, обрізати або зсувати кутикулу. Для цього апарат комплектується 4 абсолютно різними насадками. Оскільки прилад працює автоматично, то всі процедури, які раніше займали багато часу - спробуйте тільки ретельно обробити нігті рук і ніг - перетворюються на миттєвий результат. За рахунок широкої комплектації прилад підходить для роботи з нігтями будь-якого типу, незалежно від їх здоров'я і стану. Маючи під рукою полірувальник для нігтів AIER BEAUTY, ви зможете стати щасливою власницею ідеального манікюру всього за 15 хвилин.
 





Таня ( 2017-06-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Очень понравился набор ,ногти выглядят ухоженными ,спасибо
Відповісти
Набір для манікюру і педикюру AIER BEAUTY
Набір для манікюру і педикюру AIER BEAUTY