Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Надувний диван-лежак Lamzac Ламзак Air sofa bed

Код товару: 1001646

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Матеріал: нейлон
Максимально допустиме навантаження: 200 (кг)
Габаритні розміри гамака

  • Довжина: 260 см.
  • Ширина: 70 см.
  • Висота: 70 см.

Новинка, яка вже встигла завоювати серця тисяч любителів комфорту по всьому світу - надувний шезлонг Ламзак, тепер і в нашому магазині!

Всього за тридцять секунд ви отримуєте зручний, м'який, повітряний гамак для трьох людей в будь-якому місці, де б ви не знаходилися. А скласти надувний диван так само просто, за лічені секунди перетворивши його в компактну сумку-чохол.

Для подорожей на природу це відмінний варіант, адже завдяки міцному матеріалу він не боїться каменів, піску, мушель. І цей же предмет можна використовувати в якості надувного матраца, якщо відпочиваєте ви поруч з водоймою. Завдяки легкій вазі і маленькому розміру Ламзак може стати вашим постійним супутником на природі, на морському березі, на фестивалі або будь-якому іншому оупен-ейр заході.

Надувний шезлонг це щось на зразок величезної подушки, на якій дуже зручно розміститися і дати тілу повністю розслабитися. Ніяких додаткових пристосувань на зразок насоса або компресора для того, щоб надати Ламзаку потрібну форму, не буде потрібно. Досить розправити виріб, зачерпнути їм потік повітря і зафіксувати отвір.

Lamzac Ламзак - це справжнє ноу-хау для сучасних активних людей!

Ще одна неперевершена перевага надувного дивану - міцність і універсальність матеріалу, з якого він виготовлений. Цей високотехнологічний нейлон невразливий перед перепадами температур, тому користуватися гамаком можна як влітку, так і взимку.

А ще Ламзак можна використовувати в якості додаткового ліжка, якщо до вас приїхали друзі, а площа житлового простору не дозволяє тримати зайві меблі. Отже, надувний лежак Ламзак - це унікальна річ, яка може стати в нагоді людям будь-якого віку. Але особливо він порадує любителів подорожувати і відпочивати на природі.





Надувний диван-лежак Lamzac Ламзак Air sofa bed
Надувний диван-лежак Lamzac Ламзак Air sofa bed