Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Надувний матрац Intex 183х203х22 см (68755)

Код товару: 1000493

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сучасні виробники прислухаються до побажань людей, які воліють м'які і легкі меблі, тому вони виробляють наповнення з найлегших матеріалів або повністю наповнюють повітрям. Матраци надувні знаходять гідне місце в оформленні будь-якого житла завдяки таким своїм властивостям, як універсальність, легкість, мобільність.

Надувний матрац в інтер'єрі житлового приміщення.

Досить часто, якщо купили нову квартиру або зробили капітальний ремонт, то потрібна повна заміна старих меблів. Але не завжди на всі нові придбання вистачає грошей, тому покупка надувного матраца Intex 203х183х22см позбавить від необхідності спати на підлозі, що іноді відбувається, коли на нову обстановку або капітальний ремонт витрачено значні кошти. Бархатиста поверхня цього предмету меблів перешкоджає ковзанню простирадла, а при перестановці на інше місце на підлоговому покритті не залишаються подряпини. Коли несподівано з ночівлею нагрянули гості, цей універсальний, синього кольору, з матеріалу вищої якості матрац виявиться до речі, на ньому легко можна розмістити двох чоловік, матрац витримує навантаження до 230 кг. Вранці його плавно і швидко можна здути і скласти в компактну коробку, яка займає мало місця.

Використання матраца в заміських поїздках.

Завдяки компактності й малій вазі, приблизно 5 кг, матраци Інтекс легко використовувати на дачі. Це додаткове спальне місце, яке буде відрізнятися комфортом, його можна накачати повітрям, визначивши самостійно ступінь жорсткості. Його також просто взяти на відпочинок біля водойми. На надувному матраці можна плавати, а водовідштовхувальний матеріал, з якого він виготовлений, легко піддається чищенню. Ідеально використовувати надувний матрац для кемпінгу.

Як замовити і купити надувний матрац.

Для того щоб замовити і купити універсальний надувний матрац Інтекс, слід звернутися в компанію СамеТо. Менеджери компанії кваліфіковано розкажуть про надувні матраци і дадуть відповідь на всі питання. Ціни на надувні матраци в компанії СамеТо приємно здивують і порадують, допоможуть значно заощадити кошти.





Надувний матрац Intex 183х203х22 см (68755)
Надувний матрац Intex 183х203х22 см (68755)