Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Надувний матрац Intex Downy 152х203х22 см (68759)

Код товару: 1000492

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо у ваших планах літній відпочинок на морському березі або в тінистих гірських лісах, вам просто необхідно знати, що для вас створений легкий, зручний в перенесенні і зберіганні матрац Intex Downy Royal.

Ця модель дасть можливість вам і вашій родині з комфортом засмагати на сонячному пляжі, плавати або затишно влаштувати свою ночівлю. У вашому гостинному домі матрац надувний Інтекс буде вельми до речі, якщо необхідно оперативно організувати ще одне спальне місце. А можливо, вам захочеться спекотної літньої ночі перебратися для сну в двір або в сад.

Верх цього диво матраца Інтекс зроблений їх м'якої тканини типу велюр, але вона непроникна для води і легко очищається вологою ганчірочкою. Така структура тканини не дає можливості постільній білизні ковзати. Внутрішні перегородки матраца сконструйовані таким чином, щоб надати потрібну жорсткість і подарувати вам особливий комфорт під час відпочинку.

Матрац надувний Інтекс має дуже невелику вагу, це перевага дуже спрощує переноску і зберігання.

У здутому стані це чудо-ліжко займає мінімум місця, що дозволяє його легко зберігати в коморі або перевозити в багажнику вашого авто. Примітно, що всі вироби Downy Intex, в тому числі і матрац надувний Інтекс обладнані уніфікованими клапанами 2" в 1", це означає, що для вашого матраца підійде будь насос. Ви легко підберете таку модель насоса, яка найбільш зручна для вас.

Надувний матрац Intex зроблений з дуже міцного, водонепроникного ПХВ, що дуже розширює сферу його застосування, роблячи універсальним товаришем на відпочинку і в повсякденному житті. Якщо ви занурювали виріб у воду, то після висихання та очищення, матрац-ліжко потрібно скласти і прибрати в місце зберігання.

Найлегше придбати матрац надувний Інтекс 152х203х22 в компанії СамеТо. Наші ціни та сервіс зроблять вашу покупку приємною і легкою. Будьте впевнені, компанія СамеТо гарантує відмінну якість і, як наслідок, довговічність виробу. Подаруйте собі та своїм близьким незабутній відпочинок з надувним матрацом Інтекс!





Надувний матрац Intex Downy 152х203х22 см (68759)
Надувний матрац Intex Downy 152х203х22 см (68759)