Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Накидка «Авто-Кроха» захист спинок передніх сидінь

Код товару: 1000457

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

2 захисних полотна.
Матеріал: ПВХ
Розмір полотна: 78 × 44см.

Ті, у кого є маленькі діти, не з чуток знають, як непосидюче часом вони себе ведуть в машині! Навіть перебуваючи пристебнутим в дитячому кріслі, дитина примудряється активно розмахувати руками і ногами. Часто від цього страждає салон автомобіля, в основному спинки передніх сидінь.
Вирішити цю проблему можна за допомогою нехитрого пристосування - накидка «АВТО - КРОХА» - захист спинок передніх сидінь. Під час поїздки на автомобілі, діти часто розмахуть ногами, через це, бруд, що залишився на черевичках, бруднить спинку переднього крісла. Накидка «АВТО - КРОХА» прикріплюється до спинки переднього сидіння зручними застібками, в районі підголівника та під спинкою, надійно захищаючи її від забруднень.

У комплект «АВТО - КРОХА» входять дві захисні накидки, що дозволяє зберегти в чистоті обидва передніх сидіння.

Накидки зроблені з пластикового полотна, міцного та прозорого матеріалу. Завдяки прозорості, первозданний вигляд салону автомобіля не змінюється. Прикріплювати і знімати накидку «АВТО - КРОХА» не складе труднощів. Її легко очистити від забруднень. Досить протерти накидку вологою серветкою і вона знову чиста. Якщо потрібна більш грунтовна чистка, то потрібно зняти накидку зі спинки сидіння і випрати її за допомогою ручного прання.

З використанням накидки «АВТО - КРОХА» вам більше не доведеться нервувати через забруднені спинки сидінь і прикрикувати на свою дитину. Замість смикання дитини і постійних зауважень, ви можете використовувати час в дорозі для більш спокійного і продуктивного спілкування.

Так як в комплекті «АВТО - КРОХА» дві накидки, ви можете одночасно використовувати два дитячих крісла. Або якщо в сім'ї два автомобілі, можна встановити накидки на обидва автомобілі, що дуже зручно.

Накидка «АВТО - КРОХА» підходить для автомобілів будь-якої марки і моделі. Вона повністю захистить всю поверхню спинки переднього крісла. Встановивши захист один раз, ви можете забути про часту хімчистку салону автомобіля. Це простий і зручний засіб захисту дозволить вам забути про брудні спинки передніх сидінь!





Накидка «Авто-Кроха» захист спинок передніх сидінь
Накидка «Авто-Кроха» захист спинок передніх сидінь