Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Універсальна накидка на сидіння авто з підігрівом 45х95см, Сіра

Код товару: 1007539

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сьогодні практично в кожній сім'ї є автомобіль, а то й кілька. І будь-який водій намагається зробити своє перебування в машині максимально зручним, купуючи для цього різні аксесуари і гаджети. Досвідчені водії підтвердять, що найбільш некомфортним часом для них є зима. Автомобіль треба чистити від снігу, прогрівати. Більш того, салон нагрівається не настільки швидко, як цього хочеться. Іноді ви вже встигаєте дістатися до місця призначення, а в машині все ще холодно.

Саме для прохолодної пори року і буде корисним такий аксесуар, як накидка на сидіння з підігрівом!

Як правило, чохли з підігрівом коштують дорого, і середньостатистичні водії не можуть собі дозволити їх придбання. Але дана накидка з підігрівом відрізняється доступною ціною, вона по кишені будь-якому з нас. Більше того, перед нами накидка на сидіння авто з підігрівом, яка підійде практично для всіх машин завдяки універсальним розмірам. Ширина виробу становить 45 см, довжина - 95 см.

Подібні авточохли з підігрівом встановлюються поверх крісел. В даному варіанті є різні режими нагріву, ви можете вмикати чи вимикати нагрів повністю або ж регулювати його інтенсивність. Для цього в комплекті з чохлом є спеціальний пульт. Іншими словами, перед нами підігрів сидінь накидка, яку легко можна прибрати і так само швидко зафіксувати на кріслі при бажанні. Зазвичай, чохли з підігрівом для авто працюють від прикурювача, і цей варіант не є вийнятком.

А купити накидку з підігрівом в машину можна в нашому інтернет-магазині вже сьогодні. Кожен водій гідно оцінить цей аксесуар, адже завдяки цьому пристосуванню в холодну пору року температура всередині салону автомобіля завжди буде комфортною. А це позитивно позначається не тільки на настрої водія, але і на його здоров'ї.

Чохол на сидіння з підігрівом в машину, характеристики:

  • Призначення: обігрів;
  • Розміри: 45х95 см;
  • Джерело живлення: прикурювач авто 12 V;
  • Довжина шнура живлення: 130 см;

Накидка на сидіння з підігрівом, комплектація:

  • Електрочехол;
  • Поліетиленова упаковка.





Універсальна накидка на сидіння авто з підігрівом 45х95см, Сіра
Універсальна накидка на сидіння авто з підігрівом 45х95см, Сіра