Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Насос електричний Intex 66632 (12 В і 220 В)

Код товару: 1000651

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Продуктивність: 450 л / хв. 
Напруга: 220 В / 12 В. 
Вага продукту: 1 кг. 
Потужність: 32 W 
Виробник: Intex 

В даний час все більшу популярність здобувають гумові надувні вироби. Люди по достоїнству оцінили бескаркасні надувні меблі, які можна встановлювати при необхідності і потім прибирати, надувні басейни для дачі, які можна поставити на галявині в спеку, а при похолоданні знову звільнити територію, надувні матраци, що забезпечують комфортний відпочинок і вдома і на природі. Не варто забувати і про вже звичні надувні човни, без яких не обходяться завзяті рибалки. 
Всі ці вироби дуже корисні, але досить об'ємні і надути їх за допомогою дихання практично неможливо. Для цього необхідно купити електричний насос. 

Найзручнішим у використанні і невибагливим в обслуговуванні є насос INTEX. 

Його продуктивність складає 450 літрів на хвилину. З таким помічником навіть досить великий виріб ви зможете накачати за пару хвилин. 
Перевага даної моделі полягає в тому, що електричний насос здатний як швидко надути, так і швидко спустити повітря з виробу і вам не потрібно прикладати для цього ніяких зусиль: тиснути і стискати полотно. Крім цього, прилад моно використовувати не тільки як насос для басейну, човна або матраца, а й у якості помічника під час прибирання. З його допомогою можна: 

  • продути системний блок від пилу, 
  • здути пил з квітів, 
  • здути листя з садової доріжки. 

Експлуатаційна характеристика насоса INTEX 

Насос для матраца виготовлений з міцного пластику, стійкий до ударів і подряпин. Невеликі розміри і вага (1 кг) роблять пристрій зручним для транспортування і для зберігання. Він не займе багато місця в багажнику машини, гаражі або коморі. 
Потужність прібораравна 32W. Живлення здійснюється від звичайної електромережі 220В.





Насос електричний Intex 66632 (12 В і 220 В)
Насос електричний Intex 66632 (12 В і 220 В)