Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Насос ножний Intex GIANT для матраців, басейнів (68611)

Код товару: 1000497

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Діаметр: 29 см.
Обсяг 3 літра.

З наближенням літа багато хто схильний замислюватися про вибір якісного насоса. І це правильно, адже вакуумний насос незамінний для:

  • туристичних походів (в основному матраци і подушки);
  • поїздок на море (всілякі іграшки для плавання, нарукавники, дитячі басейни і безліч аксесуарів);
  • домашнього використання (надувні меблі, басейни, інші вироби).

Зручна упаковка, компактний дизайн і невелика вага дозволяють брати його в дорогу. Розглянемо кілька причин, чому саме модель 68611 GIANT гідна бути вашим помічником.

Ножний насос марки Intex 68611 повністю механічний.

Це дозволяє використовувати його в місцях, де немає доступу до електрики. Працювати з ним дуже легко: конструкція насосу для надувних меблів досить зручна, повітря закачується швидко (близько трьох літрів одним натисканням). Це дозволяє без зусиль надувати вироби великих розмірів (човни, матраци, басейни) від Intex. З його допомогою також можна успішно накачувати ігрові центри та дитячі батути. Таким чином, Intex GIANT може стати справжнім помічником на відпочинку.

Проте асортимент продукції intex в Києві не обмежується лише наборами для плавання, матрацами і басейнами. За допомогою Intex GIANT можна швидко накачувати надувні ліжка, крісла та дивани. Такі меблі зручні у використанні, дуже легко і добре чистяться. Після їх використання можна звільнити кімнату всього за пару хвилин. Секрет в особливій функції насоса: щоб швидко здути матрац або диван, досить вставити насадку і почекати деякий час. Подібна процедура значно полегшує процес згортання надувних виробів.

Модель насосу для надувних меблів виготовлена з якісного пластику.

Важить всього 700 грам і має компактні розміри (29 сантиметрів). У комплекті йде спеціальний гофрований шланг. Він вставляється в отвір насоса для матраца, потім на його кінець одягається підходяща насадка. Всього їх три - кожна відповідає певному типу отворів у виробах.

Компанія СамеТо пропонує вигідні умови для придбання ножних насосів та інших продуктів фірми Intex. Насолоджуйтеся відпочинком!





Насос ножний Intex GIANT для матраців, басейнів (68611)
Насос ножний Intex GIANT для матраців, басейнів (68611)