Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Насос ручний Double Quick Intex (68612)

Код товару: 1000495

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Практично у кожної людини є надувні ПВХ вироби, які час від часу треба накачувати. Будь то м'ячі для гри волейбол, матрац на якому будуть спати гості, колеса велосипеда на якому катається син або гумовий човен з якого планується риболовля. Щоб наповнити всі ці речі повітрям необхідний насос.
Насос - це механічна машина, яка переводить енергію сили в потік повітря. Насоси існують різних видів, але для домашніх побутових цілей краще всього підійдуть найпростіші ручні насоси.

У чому плюс використання ручного насоса?

Ручні насоси найпростіші у використанні, обслуговуванні, ними можна користуватися як вдома, так і на природі, де немає електрики. За ціновою категорією вони доступні, купити ручний насос можна в будь-якому магазині, де продаються ПВХ вироби.
Ручних насосів безліч, але одним із самих надійних і зручних у використанні є насос Double Quick Intex 68612.

Характеристики насоса Double Quick Intex 68612.

Це невеликого розміру насос - 29 см в довжину, легкий, з подвійним клапаном, який качає повітря в двох напрямках, тобто робота відбувається в два рази швидше. Користуватися ним може навіть дитина, зручний упор для ніг, дозволить ще додатково полегшити роботу. Накачувати матраци, човни за допомогою даного насоса легко і просто, крім усього іншого, це непогана фізична розминка.

Насос виручить вас в будь-якому поході, так як не вимагає електрики. У комплекті з насосом йде гофрований міцний шланг, і три насадки, які розширюють коло використання насоса при накачуванні надувних виробів.
Придбати насос можна в магазинах, торгових центрах, а якщо часу не особливо багато, або немає бажання бігати по магазинах, то можна скористатися Інтернетом і замовити в мережі магазинів СамеТо. Обраний товар до Вас в самі короткі терміни доставить кур'єр. І ви буде користуватися ним у своє задоволення.

 





Насос ручний Double Quick Intex (68612)
Насос ручний Double Quick Intex (68612)