Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Настільна гра для дітей і дорослих Зелений Мексиканець

Код товару: 1002796
Скачати інструкцію до товару: "Настільна гра для дітей і дорослих Зелений Мексиканець"


Опис

Якщо Ви любите проводити час з друзями, організовувати спільний відпочинок або вечірки, Вам просто необхідно обзавестися цікавими і захоплюючими настільними іграми. Вони не тільки урізноманітнюють проведення часу або застілля, але і згуртують гравців, допоможуть їм відчути командний дух, краще пізнати один одного. Наприклад, настільна гра «Зелений Мексиканець» точно стане улюбленицею Вашої компанії.

Що ж собою являє настільна гра «Зелений Мексиканець»?

«Зелений мексиканець» - це гра, що підходить і для дітей, і для дорослих. У неї можна грати не тільки на вечірці, але і на пікніку, в дорозі. В процесі гравці весело і завзято виконують завдання різного рівня складності. У всіх буде можливість проявити не тільки кмітливість і винахідливість, але і продемонструвати свій артистизм. За сценарієм, Дон мексиканського картелю втомився від своїх обов'язків і хоче знайти собі гідну заміну. Його Радник давно чекав цей момент, і він мріє зайняти місце свого боса. Зелені мексиканці, тобто гравці, повинні будуть довести Дону, що вони розумні і здатні вирішити всі завдання, незважаючи на перешкоди, які для них вибудовує Радник. Гра складається з карт двох видів. На одних з них можна побачити накази Дона, а на інших - підступні завдання від Радника. За виконане від Дона завдання гравець отримує 1 бал, за невиконане - втрачає 1 бал. Переможцем і новим Доном мексиканського картелю стане той, хто набере більшу кількість очок. Як бачите, процес гри обіцяє бути цікавим і незабутнім, особливо якщо враховувати той факт, що завдання Дона будуть цікавими і незвичайними. Наприклад, він може попросити Вас намалювати картину фломастером, який необхідно тримати без допомоги рук. Радник при цьому ставить свої умови, наприклад, танцювати при будь-якому дзвінку телефону. Повірте, це буде весело і смішно. Така гра подарує Вам заряд енергії надовго, не кажучи вже про приємні враження та гарний настрій.

Купити настільну гру «Зелений мексиканець» Ви можете прямо сьогодні. Подбайте про веселе дозвілля заздалегідь, і Ваші друзі обов'язково будуть задоволені такому сюрпризу!

 

Характеристики настільної гри Зелений Мексиканець:

  • Виробник: Bombat Game
  • Країна виробник: Україна
  • Призначення: для дітей, в дорогу, для компанії
  • Вікова група: для дітей і дорослих
  • Мінімальна кількість учасників: 3 (чол.)
  • Кількість учасників: 9

Комплектація:

  • 45 карток - наказів Дона;
  • 45 карток - наведень Радника

 





oleg ( 2018-06-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
прикольная игра, интеренсо не только детям но и взрослым. спасибо отдельное за мега быструю доставку. товар нужен был срочно. отправили в день заказ.

Відповісти
Настільна гра для дітей і дорослих Зелений Мексиканець
Настільна гра для дітей і дорослих Зелений Мексиканець