Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Різнокольоровий конструктор магнітні кульки Неокуб Neocube 216 5 мм MIX COLOUR

Код товару: 1007619

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 349 грн 321 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Розмір кульок: 5 мм.
Кiлькiсть кульок: 216
Колір (основний): Різнокольоровий
Матеріал товару (основний): Метал
Одиниця виміру: шт.
Тип пакування: Металева упаковка
Країна виробник: Китай
Вид ігор, подарунків, сувенірів: Логічні
Опис

Існують такі іграшки, які цікаві не тільки дітям, а й дорослим. І сьогодні ми хочемо представити вашій увазі одну з них - неокуб . Це виріб надовго захопить кожного. 

Давайте розглянемо, що ж в ньому такого особливого.

По-перше, неокуб купити можна і з метою пограти, провести приємно час, але і з метою зняти стрес. Так-так, перед нами відмінний засіб для позбавлення від нервів і переживань. По-друге, іграшка має особливу структуру. Вона складається з магнітних сфер, на які можна впливати механічним шляхом, формуючи різні фігури. По-третє, купити неокуб може навіть дитина зі своїх накопичень, адже коштує він зовсім недорого.

Розмір іграшки зовсім невеликий, її можна покласти в кишеню під час прогулянки на вулицю, брати з собою на природу або в подорож. Такі чарівні магнітні кульки скрасять тривалий шлях. Якщо вам належить довга поїздка, обов'язково візьміть неокуб з собою. Дитина буде довго зайнята корисною грою, а коли вона їй набридне, ви також зможете себе нею розважити.

Отримати в подарунок неокуб веселка буде рада будь-яка дитина. Якщо ви хочете здивувати своїм презентом того, у кого і так все є, подаруйте йому цю іграшку. Такий сюрприз гарантовано запам'ятається надовго і подарує масу приємних емоцій.

Перед тим як магнітні кульки купити, пам'ятайте, що їх можливості без перебільшення безмежні. Між цими маленькими кульками є тяжіння, вони як магніти, тому завжди розташовані разом. Завдяки такій особливості з неокуба можна в прямому сенсі цього слова зліпити що завгодно, будь-яку фігуру. При цьому готові фігури можуть бути як плоскими, так і об'ємними.

У багатьох країнах навіть влаштовують змагання по створенню фігур з неокуба , цей процес виділили в окремий вид творчості. І це виправдано, адже дана гра доречна в будь-якому віці, доступна сім'ям з будь-яким достатком. Більш того, подібне проведення часу зароджує і розвиває в дитині творчий потенціал, увагу, фантазію, виховує посидючість, терпіння. Якщо відразу після покупки вам буде складно придумувати фігури, можете знайти в інтернеті навчальні відео, і потренуватися за ним. Інформації про таку іграшку як неокуб ціна на який в нашому інтернет-магазині найнижча в Україні, досить багато. Але все-таки рекомендуємо починати творити з простіших фігур, ускладнюючи їх поступово з кожним днем. Пам'ятайте, що кожнісінька кулька має і негативний, і позитивний полюс, тобто з одного боку вона буде відштовхувати, а з іншого - притягувати сусідні кульки. Дану особливість доведеться враховувати під час гри. І це чинить позитивний вплив на розвиток логічного мислення.

А купити магнітні кульки можна прямо сьогодні, просто оформивши замовлення в нашому інтернет-магазині. Де б ви не знаходилися, ми доставимо ваше замовлення найзручнішою для вас транспортною службою. Тобто замовити неокуб можна з будь-якого куточка України, адже ми працюємо по всій території країни.

Магнітний конструктор Неокуб, характеристики:

  • Діаметр кульки: 5 дюймів;
  • Колір: мультиколор;
  • Розміри кубика 2.5 см х 2.5 см;
  • Діаметр коробки 6.5 см.

Відео аналогічного товару:





Різнокольоровий конструктор магнітні кульки Неокуб Neocube 216 5 мм MIX COLOUR
Різнокольоровий конструктор магнітні кульки Неокуб Neocube 216 5 мм MIX COLOUR         349 грн 321 грн