Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Нічник-проектор Daren Waves Хвилі Океану

Код товару: 1001666
Опис

Характеристики:

  • Матеріал: Пластик
  • Працює від мережі, ноутбука або комп'ютера через USB-кабель і від 4-х пальчикових батарейок типу-АА (батарейки в комплект не входять);
  • Тип вимикача: Кнопка на каркасі / корпусі
  • Розмір: 13,5 х 13,5 х 12,5 см.
  • Колір білий

У комплект входить:

  • світлодіодний нічник Daren Waves;
  • адаптер для роботи від мережі;
  • перехідник для підключення через USB-кабель;
  • картонна упаковка.

Якщо вам важко розслабитися після важкого робочого дня, ви не можете позбутися від рою думок у своїй голові, заспокоїтися і заснути, радимо вам подивитися на морські хвилі.
Це не жарт!

Цілком зрозуміло, що у вашій квартирі немає моря, якщо ви звичайно не живете на його березі і на нього не виходять ваші вікна. Але сучасні технології дозволяють створити проекцію морських хвиль прямо у себе на стелі. Для цього потрібно всього лише купити світлодіодний нічник Daren Waves. Включивши його, у вас з'явитися відчуття занурення в тепле ласкаве море. Це дозволить розслабитися, заспокоїтися і заснути.

Нічник Daren Waves допоможе досягти повної релаксації

Світлодіодний нічник «Заспокійливі морські хвилі» отримав свою назву не дарма. При його створенні дизайнери і конструктори постаралися продумати все до дрібниць, щоб включаючи його, ви вже не турбувалися ні про що, а занурювалися думками в морську стихію:

  • Прилад оснащений функцією автоматичного вимкнення. Включивши його ви можете влаштовуватися зручніше і не турбуватися, що вам потрібно буде встати і вимкнути прилад. Через 60 хвилин він згасне автоматично.
  • Пристрій оснащений досить потужними динаміками і може використовуватися в якості програвача. Для відтворення вашої улюбленої музики досить підключити до нього флешку через USB-вихід, або під'єднати нічник до комп'ютера або ноутбука. Також ви можете слухати шум морських хвиль або спів птахів. Ці звуки записані на внутрішній пам'яті приладу.

Якісна характеристика світлодіодного нічника Daren Waves

Світлодіодний світильник Daren Waves зроблений з високоякісного пластику. Його корпус досить міцний, тому прилад буде гарантовано служити вам досить довго.
Працювати пристрій може як від електричної мережі, комп'ютера або ноутбука, так і автономно - від звичайних пальчикових батарейок. Пристрій дуже економно витрачає електричну енергію, адже в якості джерел світла використовуються світлодіодні лампочки, які є найбільшими енергоефективними на сьогоднішній день.

 





Нічник-проектор Daren Waves Хвилі Океану
Нічник-проектор Daren Waves Хвилі Океану