Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Обруч Хула Хуп PASSION Health Hoop з масажними вставками

Код товару: 1000519
Опис

Вага гімнастичного обруча - 2,9 кг.
Діаметр - 108 см.

PASSION Health Hoop - масажний обруч, конструкція якого складається з 8 пластикових компонентів з кріпленням.

Також його можна без зусиль розібрати і зібрати. Вага обруча - 2,9 кг. Діаметр - 108 см.

Переваги його в тому, що:

  • Обруч складається з 64 масажних елементів з вмонтованими магнітами;
  • Має повітряний пласт в кожному масажному елементі, що робить можливим вправи без болю;
  • Дуже зручний і легкий у використанні;
  • Займає мало місця у вашому будинку.

Схуднення за допомогою обруча

Масажний обруч - це ефективний тренажер для спалювання ваги. Завдяки своєму масажному впливу при обертанні обруча він активує м'язи спини, стегон, сідниць і живота. Вже після декількох тижнів занять з обручем, відбувається ріст м'язів і зміцнюється тонус. При енергійному крутінні кола Passion Health Hoop відбувається утворення значного числа аніонів в крові. Вони насичують клітини енергією і прискорюють метаболізм. Аніони так само зміцнюють нерви, допомагають зняти втому.

Масаж за допомогою обруча

Обруч Passion Health Hoop є не тільки хорошим тренажером, а й корисним массажером м'язів спини, живота, стегон і сідничних м'язів. Масажні елементи обруча діють на активні біологічні точки і м'язи вашого тіла. Цей обруч розщеплює надлишки жиру на талії, активізує кровообіг, зміцнює м'язи, підтримує красу і стрункість вашої фігури.

Перед початком занять з хула хупом Passion Health Hoop потрібно проконсультуватися з фахівцем. На початковому етапі тренувань скористайтеся щільним одягом для того, щоб після тренувань на тілі не з'явилися синці. Для досягнення найбільшого ефекту тривалість тренування повинна становити 15-30 хвилин на день. Також обруч Passion Health Hoop не радиться застосовувати людям похилого віку, вагітним жінкам і людям, у яких є травми спини і живота.

З вищесказаного випливає, що хула- хуп є не тільки спортивним але і масажним тренажером, завдяки якому ви можете позбавиться від різних захворювань, розвинути м'язову масу і завжди підтримувати тіло в фізичному стані. Його завжди потрібно мати у своєму арсеналі для підтримки фігури, за цим ви можете звернутися в компанію СамеТо, де можна придбати якісний хула-хуп за доступними цінами.





Обруч Хула Хуп PASSION Health Hoop з масажними вставками
Обруч Хула Хуп PASSION Health Hoop з масажними вставками