Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Обруч магнітний Super Wide для талії

Код товару: 1000763
Опис

Магнітний обруч для схуднення Supеr Wide дозволить зробити фігуру ідеальною, а тіло міцним і здоровим в найкоротший час. Вага виробу становить 1,6 кг. Це оптимальна вага для спортивного приладу даного типу, тому займатися з ним можна людям як з попередньою фізичною підготовкою, так і без неї. Починати вправи слід з декількох хвилин в день, поступово збільшуючи час.

Особливості конструкції магнітного обруча для схуднення Supеr Wide

Спортивний прилад виготовлений з міцного пластику. На внутрішній стороні кільця є масажні кульки (50 штук), що забезпечують інтенсивне масування зони живота, боків і попереку під час занять. При такому массажі підшкірні жирові клітини розбиваються і продукти їх розпаду виводяться з організму природним шляхом (з потом). Усередині кожної кульки є повітряний прошарок, який пом'якшує його дотик до тіла, і невеликий магніт. Під час обертання кільця, магнітики в кульках створюють навколо вашого тіла магнітне поле, під дією якого посилюється кровообіг, активізується процес регенерації клітин.

Обруч для талії даної моделі має розбірну конструкцію. Він складається з восьми частин, які легко збираються і розбираються «одним дотиком». На складання та розбирання виробу йде всього півхвилини часу.

Ефективність використання магнітного обруча для схуднення Super Wide

У процесі обертання кільця задіюються наступні групи м'язів:

  • м'язи живота,
  • спини,
  • сідниць,
  • стегон.

Під час заняття м'язи наводяться в тонус і від заняття до заняття міцнішають. У результі через пару тижнів ваш живіт стане пружним, стегна і сідниці підтягнутися. У сукупності з масажним ефектом, це дає чудовий результат: шкіра стає пружною, гладкою, набуває здорового гарного кольору.
Заняття з цим тренажером позитивно діють не тільки на фігуру, а й на весь організм:

  • тренують дихальну систему,
  • зміцнюють серцево-судинну систему,
  • попереджають розвиток хвороб жіночих органів,
  • нормалізують перистальтику кишечника і шлунково-харчового тракту.

Купити хула-хуп даної моделі ви можете, оформивши замовлення на нашому сайті.





Обруч магнітний Super Wide для талії
Обруч магнітний Super Wide для талії