Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Однорукий бандит 777, Lucky Slots NO.QS888, інтерактивна скарбничка

Код товару: 1007833

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Щоб назбирати грошей на важливу подію, багато хто відкладає їх в банку, шкатулку і інші місця. Ми пропонуємо вам подвоїти задоволення і придбати 2в1, скарбничку і іграшку.

Скарбничка іграшковий однорукий бандит зроблена в стилі Лас-Вегаса.

З нею ви відчуєте справжній азарт, гарний настрій і атмосферу самого розкішного міста на планеті. З нею ви зможете грати і насолоджуватися грою. Маючи скарбничку "Однорукий бандит" вдома, в лічені секунди ви відчуєте себе майстром азартних ігор Лас-Вегаса.

Інтерактивна скарбничка стане відмінною розвагою на вечірці або розфарбує нудний сімейний вечір. Ви зможете виграти або все програти. Тільки граючи, ви дізнаєтеся чим все закінчиться. Скарбничка-автомат приймає будь-які монети з різних країн світу. Щоб було веселіше і відчувалася атмосфера як в нічному клубі, можна включити яскраве підсвічування. Грати в гру зі скарбничкою дуже просто. Вам потрібно всього лише класти монету доти, поки вам не посміхнеться удача і ви не виграєте джекпот. Працює скарбничка без розетки. Тому ви можете грати і перемагати нескінченно. Скарбничка стане відмінною розвагою і добре розрядить обстановку. З нею вам буде набагато цікавіше збирати гроші і займатися розрахунками на своє майбутнє. З її появою вас буде переслідувати джекпот. Зроблена скарбничка з міцного і надійного пластика. Важить не багато, всього 415 грам.


Купуючи у нас кращий засіб для накопичення грошей, ви отримуєте скарбничку і дуже цікаву і захоплюючу іграшку, яка буде цікава і дорослим і дітям. У комплекті буде: приголомшлива скарбничка і 3 ігрові монети. Обов'язково замовляйте у нас "Однорукого бандита" - естетика, зовнішній вигляд, багатофункціональність, цікава гра - найпотрібніші якості для вибору скарбнички.

Характеристики інтерактивної скарбнички:

  • Матеріал: пластик;
  • Розмір скарбнички: 21,5x10х12 см;
  • Розмір коробки: 25,7х19,8х11,5 см;
  • Вага: 415 г.

Комплектація інтерактивної скарбнички:

  • Скарбничка: 1 шт;
  • Ігрові монетки: 3 шт;
  • Картонна фірмова упаковка;





Однорукий бандит 777, Lucky Slots NO.QS888, інтерактивна скарбничка
Однорукий бандит 777, Lucky Slots NO.QS888, інтерактивна скарбничка