Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Спортивний охолоджуючий рушник для фітнесу Ailay cold towel

Код товару: 1002173

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • розмір: 80 х 30 см
  • колір: синій.

 

Охолоджуючий рушник Ailay cold towel

Ми всі звикли до того, що рушник - це аксесуар, який поглинає вологу після процедури купання. Але сьогодні наш інтернет-магазин здивує Вас, запропонувавши своїм покупцям охолоджуючий рушник Ailay cold towel. Це універсальна річ, яку можна використовувати і під час, і після занять спортом, і при проведенні дозвілля на сонці, і просто в жаркий день для того, щоб охолодитися.

Принцип дії охолоджуючого рушничка

Принцип дії даного рушника дуже простий, його достатньо всього лише намочити, вижати з нього всю вологу, і потім гарненько струснути. Після цього рушник Ailay cold towel буде три години утримувати охолоджуючий ефект. Варто також відзначити, що на дотик виріб нічим не відрізняється від звичних для нас рушників, він таке ж м'який і приємний. Більш того, він має упаковку у вигляді багаторазового поліетиленового пакета на замочку і презентабельно виглядає, нагадуючи за фасоном шарф.

Завдяки такому дизайну, рушник можна використовувати як головний убір - пов'язку на голову в жарку пору року або під час занять в спортивному залі, при роботі на сонці, під час пробіжки на вулиці в літній час і т.д.





Спортивний охолоджуючий рушник для фітнесу Ailay cold towel
Спортивний охолоджуючий рушник для фітнесу Ailay cold towel