Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Органайзер для одягу та взуття Карусель (Smart Carousel)

Код товару: 1000381

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Діаметр ярусів - 34 см
Висота - 90 см
Матеріал: дихаючий поліестер

У домашньому господарстві чимало місця і часу займають речі, які доводиться шукати всюди в самий невідповідний час. Дрібний одяг - носочки, колготки, рукавички, пояса. Взуття - туфлі, босоніжки, тапочки. Косметика та прикраси. А дитячі іграшки? Як правильно все розкласти, щоб зайняти поменше місця і швидко знайти потрібне? Пошук речей іноді стає справжніми тортурами, особливо в умовах дефіциту простору. Як звичайно, на допомогу приходять нові ідеї конструкторів і дизайнерів.

Для різних речей знайдеться місце в зручній оригінальній міні - шафі, схожій на органайзер.

Така міні-шафа підвішується на гачок і може обертатися по колу, як карусель, що дуже зручно при пошуку необхідної речі. Система зберігання одягу та взуття Smart Carousel Organizer на 3 ряди вирішить ваші проблеми, і наведе порядок у самих «незібраних» господинь. Органайзер можна підвісити в шафі або розмістити на стійці. Зручність підвісної шафи в тому, що всі дрібниці (і не зовсім дрібниці) знаходяться під рукою. Їх не доводиться довго шукати, перевертаючи всі скриньки і полички. Зібратися на роботу або в гості не складе особливих труднощів. Всі доповнення до основного наряду можна розмістити в зручних кишенях.

Органайзер - карусель на 3 ряди має 24 кишені.

Він легко замінить кілька полиць або тумбочок. Можна зробити його спеціалізованим. Наприклад, тільки для взуття, викинувши непотрібні коробки, які щоразу доводиться відкривати і закривати в пошуках необхідної пари. Або для іграшок, накопичених у дитини. А можна органайзер пристосувати для різних предметів гардероба або господарських дрібниць.

Кишені диво-шафки виконані з водостійкої тканини, тому за ним легко доглядати. Можна витирати мокрою серветкою або мити мильним розчином. Шафа-карусель легко складається. Брати її в дорогу і користуватися в подорожах - одне задоволення. Виготовлений з легкого матеріалу, невеликих розмірів, зручний, швидко збирається. Поміститься в багажнику або на сидінні.

Невелика вартість дозволяє придбати кілька функціональних органайзерів, застосовуючи їх для будинку і для подорожей.





Даша ( 2016-09-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Купила маме и себе ,теперь хоть немного места освободилось в шкафу )спасибо)
Відповісти
Органайзер для одягу та взуття Карусель (Smart Carousel)
Органайзер для одягу та взуття Карусель (Smart Carousel)