Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Оригінальна парасолька «Соняшник» від дощу і сонця

Код товару: 1000549

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Похмура погода тепер не привід для поганого і депресивного настрою. Навіть у найгіршу погоду, безумовно, знайдеться річ, яка зможе підняти настрій кожному, завдяки своєму помітному дизайну, а також нестандартному зовнішньому вигляду. Саме такою річчю, яка дарує найтепліші і радісні емоції, навіть у відсутності яскравих сонячних променів, можуть стати барвисті оригінальні парасолі, виготовлені у вигляді соняшника.

Крім барвистого виду, парасолька Соняшник забезпечує надійний захист від попадання дощу, а також прямого впливу сонячних променів

Купол парасольки зроблений з вельми міцної тканини високої щільності, а яскравий малюнок нанесений на його поверхню фарбами, резистентними до впливу природних факторів, таких як попадання прямих сонячних променів і підвищена вогкість.

Зонт буде корисний у будь-який час року, поєднуючи в собі функції парасолі від сонця, а також парасольки від дощу. Іншим плюсом, який не можна було не помітити, є зручність його використання. Парасольку "Соняшник" можна легко розкрити всього за кілька секунд. Ця функція є вкрай зручною, оскільки гарантує швидку міру захисту на випадок непередбаченого проливного дощу.

Незважаючи на барвистий дизайн, а також великий розмір купола, парасолька не виглядає великою. У розкритому вигляді діаметр купола досягає розміру в 108 см., а для того, щоб зберігати виріб в складеному вигляді необхідно всього 24 см. вільного простору. Іншим фактором, що впливає на вибір парасольки – "Соняшник" серед покупців, є його скромна ціна, яка варіюється від регіону, а також місця придбання.

Сьогодні, для всіх зацікавлених у даному продукті, з'явилася відмінна можливість купити парасолю за особливо низькою ціною в інтерні-магазині компанії «СамеТо».

Характеристики оригінальної парасольки:

  • Колір: жовтий, квітковий принт;
  • Діаметр: 108 см.;
  • Довжина (в складеному вигляді): 24 см.;
  • Вага: 220 г.

Комплектація парасольки від сонця:

  • Парасолька;
  • Тканинний чохол для перенесення і зберігання.





Нина ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Удобный. Сделан хорошо,плюс легкий.
Відповісти
Оригінальна парасолька «Соняшник» від дощу і сонця
Оригінальна парасолька «Соняшник» від дощу і сонця