Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Подушка ортопедична з ефектом пам'яті Pressure Free Memory Pillow

Код товару: 1007765

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Від якості сну залежить багато чого: і хороше самопочуття, і здоров'я, і настрій, і фізичні сили. Щоб насолоджуватися життям і плідно працювати, кожен з нас повинен висипатися.

Саме тому важливо вибрати правильно весь текстиль для сну, і ортопедична подушка буде ідеальним варіантом.

Сьогодні ми пропонуємо вам таку модель, як подушка з пам'яттю. Що ж це означає і в чому особливості цього варіанту? Давайте розглянемо більш детально. Як і всі ортопедичні подушки, ця модель призначена для запобігання виникненню больових відчуттів в шийному відділі хребта. Вона має особливі вигини, що покращують кровообіг і роботу лімфатичної системи. Таким чином, навантаження на шию під час сну надаватися не буде, і хребет буде розслаблений. Багато, хто вже встиг випробувати на собі результат від використання даної подушки ортопедичної, відзначають, що після сну на ній головні болі зникають, безсоння більше не турбує, і вранці немає відчуття ломоти в шиї.

Це особлива ортопедична подушка купити яку зможе абсолютно кожен завдяки доступній ціні. І особливість даної моделі полягає в тому, що вона не просто виготовлена з матеріалу, що запам'ятовує форму тіла свого власника, що реагує на його тиск і температуру - меморіформ, але має неповторну форму зі спеціальним тунелем. Таку форму гідно оцінять ті, хто любить спати, підклавши під голову руки. Тепер ця поза буде максимально зручною, адже руку можна розмістити безпосередньо в тунелі подушки. Але і лежачи на спині або на животі ви будете відчувати себе максимально комфортно, завдяки продуманому дизайну виробу.

А купити ортопедичну подушку ви можете зовсім недорого в нашому інтернет-магазині. Подбайте про свій комфорт під час сну, і щоранку у вас буде починатися з відмінного настрою і самопочуття!

Подушка з пам'яттю, характеристики:

  • Розміри подушки: 30x35x13x7 см
  • Матеріал: високоеластична піна (спінений поліестер), 100% гіпоалергенний бавовна
  • Колір: білий
  • Вага: 0,525 кг





Подушка ортопедична з ефектом пам'яті Pressure Free Memory Pillow
Подушка ортопедична з ефектом пам'яті Pressure Free Memory Pillow