Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ортопедичний бандаж-фіксатор на шийний відділ хребта Grande 1060

Код товару: 1002780

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сьогодні вести здоровий спосіб життя і займатися спортом модно і престижно. Тому багато людей роблять це не тільки з метою досягнення певних вершин у спорті, а й для гарного самопочуття, підтримки свого тіла в тонусі. Але, як Вам відомо, ніхто не застрахований від травм, і вони можуть наздогнати кожного з нас абсолютно в найнесподіваніший момент. Саме тому всі тренери рекомендують під час занять використовувати захисні аксесуари, такі як шийний бандаж Grande 1060.

Шийний бандаж Grande 1060 допоможе захистити Вас від травм шийного відділу хребта

Даний бандаж відмінно підійде і для професіоналів, і для любителів. Він призначений для попередження спортивних травм, адже його використання знижує навантаження на шийний відділ хребта. А також для лікування вже отриманих травм, надаючи надійну фіксацію і відмінну підтримку. Принцип дії даного шийного бандажа дуже простий, він не дає людині в процесі тренування робити різкі рухи, які можуть призвести до травми. До речі, виріб має добре продуманий дизайн, в ньому абсолютно не жарко навіть при максимальних навантаженнях. Бандаж можна регулювати по висоті і розширювати для гарного вентилювання.

Купити шийний бандаж Grande 1060 необхідно тим, хто пов'язаний зі спортом в професійному плані або проходить реабілітацію після травми, відвідувачам спортзалу, що страждають від розтягнення м'язів шиї, мають м'язову кривошию.

Характеристики фіксатора на шийний відділ хребта Grande 10:

  • Матеріал: пластик, нейлон, PU
  • Розмір: регульований
  • Колір: білий
  • Кріплення: на липучці





Дмитрий ( 2018-11-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Все хорошо, товар хорошего качества
Відповісти
Ортопедичний бандаж-фіксатор на шийний відділ хребта Grande 1060
Ортопедичний бандаж-фіксатор на шийний відділ хребта Grande 1060