Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відпарювач A6 - це зручна парова щітка для одягу

Код товару: 1003590

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Далі використовуєте праску і не знаєте, як правильно і легко розгладити одяг з вельвету, льону та інших ворсових тканин? Прийшов час купити відпарювач для одягу A6 Hand held steamer , що дозволить забути про вищевказані проблеми.

Парогенератор A6 Hand held steamer діє на тканини таким чином, що вони легко і швидко набувають рівномірного об’єму, відновлюють свій первісний, природний блиск і стають максимально еластичними, чого не може забезпечити звичайне прасування праскою.

Прибрати плями від поту та інших забруднень, прибрати неприємний запах, очистити одяг - все це невеликий перелік можливостей, якими володіє відпарювач для одягу A6 Hand held steamer 

Вам більше не доведеться переживати через постійні заломи на одязі, виготовленому з трикотажу або синтетичного матеріалу, досить купити ручний відпарювач A6 Hand held steamer і гладкий одяг стане справжнім задоволенням.

Пароочищувач A6 Hand held steamer позбавить Вас громіздких прасувальних дощок і столів, тепер прасувати будь-який одяг можна швидко, навіть не знімаючи з вішалки, прямо на плічках. Ви з легкістю можете взяти вертикальний відпарювач A6 Hand held steamer з собою в дорогу, на дачу, адже його габарити складають всього 30 см у висоту, 15 см у ширину і товщиною 8,5 см, а вага пристрою становить всього 0,8 кілограма. Такі показники дозволяють упакувати його в дорожню сумку, покласти в рюкзак, або розмістити серед іншої поклажі. Зручний резервуар у вигляді трубки об'ємом в 250 мл зі шкалою заповнення і накладка з нержавіючої сталі у вигляді трикутника дозволяють дістатися до самих недоступних куточків одягу.

На відміну від звичайних прасок потужність A6 Hand held steamer в половину менша і становить всього 600 Вт. Процес підготовки пари (температура від 95 до 99 градусів за Цельсієм) при максимальному заповненні складає до 2 хвилин, а тривалість безперервної роботи коливається від 10 до 15. Живиться парогенератор A6 Hand held steamer від стандартної електромережі потужністю 220 Вт.

Крім вищевказаних, відпарювач A6 Hand held steamer має ще ряд вагомих переваг перед звичайними прасками. Пар, який формує парогенератор A6 Hand held steamer, забезпечує якісне очищення тканин від кліщів (пилових), вбиває мікрофлору патогенного характеру і знищує мікроби.

Купити відпарювач A6 Hand held steamer варто як для будинку, так і для роботи

Всього кілька хвилин і Ваш одяг буде знову свіжим, чистим і акуратним. Ви легко позбудетеся їдкого запаху сигарет і інших неприємних запахів, що накопичуються на Вашому одязі протягом дня, особливо актуально це перед важливою зустріччю або участю в інших заходах, де потрібно бути на висоті.

Також відпарювач для одягу A6 Hand held steamer можна використовувати і для інших цілей, з нього легко і швидко можна зробити інгалятор, використовувати замість кип'ятильника і навіть варити яйця (так, так, останнє не жарт).

Характеристики відпарювача:

  • Тип: пароочисник, відпарювач;
  • Тип управління: механічне;
  • Потужність: 650 Вт;
  • Безперервна подача пари: до 20 хв;
  • Ємність резервуара води: 260 мл;
  • Матеріал: пластик;

Комплектація вертикального відпарювача:

  • Електричний відпарювач;
  • Інструкція;





Відпарювач A6 - це зручна парова щітка для одягу
Відпарювач A6 - це зручна парова щітка для одягу