Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відлякувач мишей AR 166В ультразвуковий відлякувач гризунів та комах

Код товару: 1007472

Немає
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Відлякувач ультразвуковий AR 166B - прилад, який за короткий термін «очистить» приміщення від гризунів і комах

    Багатьом з нас доводиться часом ставити собі питання, як позбутися мишей? Вони можуть з'явитися як у будинку, на дачі, так і в квартирі. Рекомендуємо вам відлякувач мишей AR 166B. Це інноваційна модель з доведеною ефективністю, тобто перед нами дієвий відлякувач гризунів.

    Принцип дії виробу полягає в тому, що це ультразвуковий відлякувач. Пристрій працює як ультразвук від мишей. Шкідники чують неприємний для їх вух звук і просто біжать з вашої території. Погодьтеся, це радує, адже ви будете застраховані від загибелі гризунів на горищі або під підлогою. І при цьому ультразвуковий відлякувач мишей варто зовсім недорого.

Прилад підходить для квартир, де його найчастіше використовують як відлякувач тарганів, клопів і мурах. При цьому він діє не тільки на ваше житло, але і «захопить» територію сусідів, що дозволить не бояться повторного навали.

    З не меншим успіхом прилад використовується як пристрій від мишей і інших гризунів в заміських будинках. Ультразвук впливає на нервову систему шкідників, в результаті чого вони покидають територію. На людський організм ультразвук не чинить негативного впливу, так як не сприймається людським вухом. Прилад абсолютно безпечний для домашніх вихованців і не впливає на роботу побутових приладів.

    Ультразвуковий відлякувач не вимагає ніяких додаткових зусиль. Досить просто вставити його в розетку 220 В і змінити положення важеля вимикача з «Off» на «On». І пристрій спочатку запрацює в режимі «Fix» - безперервна робота протягом 10-14 днів. За цей час більшість паразитів покинуть територію. Надалі прилад перейде в режим «Variable», періодично включаючись на декілька годин раз в тиждень для профілактики.

Ультразвуковий відлякувач, характеристики:

  • Розміри корпусу: 10.5х7х5 см (+ вилка 5 см);
  • Вага: 85 г;
  • Працює від мережі 220 В.

Відлякувач гризунів та комарів, комплектація:

  • Відлякувач;
  • Інструкція (англійською мовою);
  • Блістерна упаковка.





Відлякувач мишей AR 166В ультразвуковий відлякувач гризунів та комах
Відлякувач мишей AR 166В ультразвуковий відлякувач гризунів та комах