Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Парник-теплиця для городу та саду Пролісок, 6 метрів

Код товару: 1002081

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Хочете мати на ділянці парничок і не знаєте з чого його спорудити? Рекомендуємо купити готовий парник Пролісок, зроблений з агроволокна. Він зручний в установці і експлуатації, якісний і коштує недорого. Має довжину 6 метрів, і ширину 1,2 метра, тобто може накрити цілу грядку.

Парник з агроволокна - кращий вибір

Агроволокно - матеріал, створений спеціально для застосування в сільському господарстві. Він пропускає світло, повітря і вологу, необхідні для нормального розвитку рослин, і при цьому захищає їх від вітру, палючого сонця, заморозків і рясних опадів. Усередині парника з агроволокна формується сприятливий мікроклімат, в якому навіть дуже ніжні і примхливі рослини прекрасно ростуть і дають відмінний урожай.

Парник Пролісок дає можливість посадки рослин навіть ранньою весною або восени. Рясні дощі, заморозки до -7 градусів і вітер силою до 15 м / с не страшні навіть ще маленьким і незміцнілим паросткам.

Конструкція парника Пролісок

Парник Пролісок має досить просту конструкцію: на спеціальні дуги з високоміцного пластика натягується полотно з агроволокна і закріплюється з боків. Дуги мають загострені кінці, тому їх просто потрібно всунути в грунт. Для цього не потрібно використовувати будь-які спеціальні інструменти.

 

Характеристики:

  • Вітростійкість становить до 15 м / с;
  • Довжина: 6 м;
  • Ширина: 1.20 м;
  • Висота: 80 см;
  • Щільність: 42 г / м.





Парник-теплиця для городу та саду Пролісок, 6 метрів
Парник-теплиця для городу та саду Пролісок, 6 метрів