Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Парова щітка відпарювач 650W 1000149

Код товару: 1000149

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики парової щітки:

напруга - 220-240 В
потужність - 650 Вт
резервуар для води - 90 мл
колір - білий з блакитним резервуаром для води
вага - 0,9 кг

Комплектація парової щітки відпарювача:

Парова щітка утюжек.
М'яка насадка.
Насадка для стрілок.
Щітка.
Мірний стакан.

 

Парова щітка повинна стати обов'язковим атрибутом дому, господиня якого прагне зробити його затишним, акуратним і безпечним.

За допомогою звичайної праски вдається погладити далеко не всі речі, та й з делікатними тканинами більшість сучасних прасок обходяться занадто жорстоко. І уявіть, як ви будете відпарювати праскою штори, плутаючись у дротах і намагаючись розгладити кожну нову складку. Але якщо у вас в будинку буде парова щітка відпарювач 650W, ви зможете прасувати і відпарювати речі будь-яких габаритів з будь-якого матеріалу.
Вона повністю автономна і дуже легка, тому якщо ви дійсно любите блискучу чистоту, то без цієї парової щітки вам буде складно обійтися. Ви, звичайно, зможете досягти того ж результату з іншими приладами, але витратите масу сил і корисного часу, адже з цією паровою щіткою ви зможете зробити за 5 хвилин те, на що раніше йшло пару годин.

Парова щітка відпарювач дуже легка, компактна і проста у використанні, тому при бажанні ви можете брати її з собою.

Переїжджаючи на літо в заміський котедж, ви приведете його в порядок за пару годин, і він знову буде виглядати затишним. Та що там котедж, ви зможете взяти з собою таку щітку у відрядження, у відпустку або навіть на роботу. Вона дуже дбайливо прасує, не ушкоджуючи структуру тканини, при цьому досить ефективна. Тому з нею вам по плечу будь-який обсяг м'ятої білизни або ще чого гірше - штор.
Збираючись на роботу, раніше ви знімали річ з вішалки, гладили її і знову вішали, намагаючись не пом'яти. А парова щітка відпарювач 1000149 дозволить вам погладити будь-яку річ, навіть не знімаючи її з вішалки. Немає різниці, з якої тканини зроблена річ - бавовни, льону, шовку чи шифону. Цей прилад розрахований на роботу в режимі відпарювання і чищення. Ви ніколи не пропустите момент, коли в резервуарі закінчується вода, тому що щітка сама сповістить вас про це спеціальним звуковим сигналом.

Парова щітка відпарювач має цілий ряд переваг:

• компактність, зручність зберігання та використання, гранична простота експлуатації;
• можливість прасувати речі з тканин всіх типів: делікатних, вовняних, синтетичних, натуральних;
• зручний механізм контролю води в резервуарі - коли вода на межі, щітка видає гучний сигнал, який неможливо не помітити;
• при перегріві або інших ситуаціях передбачене автоматичне відключення;
• прилад можна використовувати і в горизонтальному, і у вертикальному положенні. Щітка ідеально підходить для очищення всіх видів меблів, фіранок і портьєр, покривал, подушок, ковдр, пледів і багато іншого;
• за рахунок функції очищення з оброблюваних речей усуваються запахи поту, тютюнового диму, парфумів, засобів для чищення, тому після очищення залишається тільки свіжий аромат.

Парова щітка відпарювач 1000149 комплектується спеціальною насадкою, з якою ви зможете зробити ідеальні стрілки на брюках.
 





Парова щітка відпарювач 650W 1000149
Парова щітка відпарювач 650W 1000149