Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Абразивні рукавички для чищення овочів і картоплі Tater Mitts

Код товару: 1002293

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Кажуть, що про вік жінки і умови її життя можна дізнатися по руках. Сучасні косметичні засоби дозволяють усунути зморшки, приховати сивину і підтягнути шкіру. Але ні величезна кількість кремів, ні жодна пластична операція не допоможе зробити ручки такими ж ніжними і красивими як в юності. Тому руки потрібно берегти всіма доступними Вам способами. А, як відомо, найбільше шкіра рук псується від господарських справ. І якщо Ви можете відмовитися від роботи на городі чи в саду, то позбутися від необхідності щодня готувати їжу Вам навряд чи вдасться. А адже саме чистка овочів має найбільш негативний вплив на шкіру рук. Руки брудняться, пори забиваються брудом, і вимити їх після цього буває дуже складно. Тому для чищення овочів завжди використовуйте рукавички.

А ми хочемо Вам запропонувати не прості рукавиці, а спеціальні рукавички для чищення овочів і картоплі Tater Mitts. Вони не тільки захищають шкіру рук від пошкодження, а й дозволяють відмовитися від використання ножа або спеціальної чистки.

Рукавички для чищення картоплі Tater Mitts - чистять овочі без ножа

Рукавички для чищення овочів і картоплі Tater Mitts зовні нічим не відрізняються від звичайних гумових рукавиць. Але все ж вони мають унікальну особливість - на внутрішній стороні долоні є абразивний шар. Щоб очистити картоплину або будь-який інший овоч чи фрукт, Вам потрібно просто взяти його руками в рукавичках Tater Mitts і потерти. Шкірочка тут же злізе в місці тертя. Так що тепер не потрібно буде акуратно обрізати шкірку ножем. Досить взяти плід і потерти його в руках.

Після використання потрібно просто обполоснути руки в рукавичках під струменем води. З них змиються залишки бруду і овочевий шкірки, і вони знову будуть готові до використання.

Абразивні рукавички для чищення овочів, характеристики:

  • Матеріал: гума, тканина (всередині);
  • Параметри: 12х27 см;
  • Колір: помаранчевий.

Товар поставляється в целофановому пакетику, без упаковки





Елена ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Получила покупку, нормальное качество. Все ок)
Відповісти
Абразивні рукавички для чищення овочів і картоплі Tater Mitts
Абразивні рукавички для чищення овочів і картоплі Tater Mitts