Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Складний переносний будиночок-будка для собак Portable Dog House

Код товару: 1002451

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Коли в родині з'являється домашній вихованець, будь то собачка або котик, господарі відразу ж намагаються зробити його проживання в новому будинку комфортним і затишним. Для цього, як правило, купуються різні аксесуари для годування, виконання основних потреб і для відпочинку. Сьогодні ми хочемо представити своїм покупцям один з таких корисних аксесуарів для тварин - переносний будиночок для собак Portable Dog House розміром 37x40x43 см.

Переносний складний будиночок для Ваших домашніх улюбленців Portable Dog House

Portable Dog House - це будиночок для тварин, який має унікальну складну конструкцію. Його можна при бажанні транспортувати в іншу квартиру, на дачу, на вулицю або у двір і т.д. Цей виріб відрізняється не тільки своєю зручною конструкцією, але і тим, що має утеплений низ і боки. Навіть в період міжсезоння, коли в будинках і квартирах ще не включили опалення, Вашому улюбленцю буде тепло, адже він не буде лежати на голому паркеті, а зігріється в своєму затишному утепленому будиночку. До речі, варто відзначити, що Portable Dog House не тільки зігріє собаку або кота, коли йому холодно, але і в жарку пору подарує улюбленцю легку прохолоду в тіні. Виріб виконаний з м'якого, теплого і легкого матеріалу - флісу, що є абсолютно нешкідливим для тварин і екологічно чистим. Зібрати і розібрати будиночок можна за лічені хвилини і без застосування підручних інструментів, тому зробити це під силу навіть самотній жінці. Але і це далеко не всі переваги складного будиночка Portable Dog House. Виріб легко стирається, тому завжди буде мати акуратний і охайний вигляд. А розміри конструкції дозволяють тваринці не тільки відпочивати в ньому, а й гратися з улюбленою іграшкою. Більш того, якщо у Вашої собаки з'явилися цуценята, вона може сміливо з ними разом розташуватися в своєму будиночку. Місця буде більш ніж достатньо.

Купити переносний будиночок для собак Portable Dog House може абсолютно кожен. Цей виріб відрізняється не тільки своєю універсальною функціональністю, але і доступною ціною. Купуйте цей переносний будиночок, і Ваш вірний друг завжди буде знати, де знаходиться місце його відпочинку, навіть під час подорожей!





ИННА ( 2018-11-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Ужасный товар


Коментар:
Ужасный товар
Відповісти
Марина ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Хотелось бы, чтобы размер был больше
Відповісти
Складний переносний будиночок-будка для собак Portable Dog House
Складний переносний будиночок-будка для собак Portable Dog House