Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Переносний світильник Touch On Тач Он 1шт.

Код товару: 1000658
Опис

Переносні світильники дозволяють забезпечити освітлення будь-якого місця в квартирі без необхідності свердління дір в стінах, прокладання електропроводки і установки вимикачів. Їх можна легко встановити в будь-яких, навіть важкодоступних, місцях: 

  • в коморах, 
  • платтяних і кухонних шафах, 
  • ванних кімнатах, 
  • на балконах і лоджіях, 
  • в прихожих, 
  • на горищах і т.д. 

Можливість кріплення до будь-якої гладкої поверхні дозволяє використовувати вироби для освітлення за межами будинку: 

  • в автомобілі, 
  • в поїзді, 
  • в наметі. 

Особливості експлуатації переносних світильників Tоuch On 

Світильник Tоuch On працює від батарейок напругою 1,5 В, тому не потребує доступу до електромережі. Одного комплекту батарейок вистачає приблизно на сто годин роботи. Є можливість використовувати перезаряджувані акумуляторні батареї. 
Використання виробів даної моделі дозволяє значно економити електричну енергію. Наприклад, розмістивши таке джерело світла на кухні над поверхнею робочого столу або плитою, ви забезпечите собі точкове освітлення і зможете спокійно займатися приготуванням їжі і для цього не потрібно буде включати лампу на стелі, яка освітлює всю кухню і витрачає багато електрики. За місяць так можна заощадити досить багато електрики. 
Джерелом світла є світлодіодна батарея, розрахована на 10 тисяч годин роботи. Навіть при щоденному використанні приладу, він служитиме вам кілька років. 
Встановити світлодіодний LED світильник дуже просто. Необхідно зняти захисну плівку з клейкої поверхні і прикріпити прилад до будь-якої гладкої поверхні. Включення світла здійснюється за допомогою натискання пальцем безпосередньо на лампу. Таким же чином світло і відключається. 

Характеристика світлодіодного LED світильника 

Світильник Тач Он має невеликий розмір - діаметр корпусу дорівнює 7 см. Компактні розміри дозволяють розмістити пристрій в самому важкодоступному місці. Прозора частина пристрою зроблена з міцного пластику, тому при можливому падінні, виріб не розіб'ється.





Переносний світильник Touch On Тач Он 1шт.
Переносний світильник Touch On Тач Он 1шт.