Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Форма для фрикадельок і тефтельок Meatball Maker Pro

Код товару: 1002300

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Соковиті фрикадельки - просто смакота. Вони прекрасно йдуть і з картоплею, рисом і будь-якою кашею. Їх можна додавати в супи і бульйони. Підсмажити, стушкувати з підливою і приготувати на пару. Але готувати їх трохи довго. Кожну фрикадельку необхідно формувати в рівну кульку. А це не так просто. І займає досить багато часу.

Щоб спростити собі задачу використовуйте спеціальну форму для фрикадельок. З її допомогою Ви за короткий час і без особливих зусиль зможете приготувати безліч фрикадельок. І це принесе Вам тільки задоволення.

Форма для фрикадельок зроблена з харчового пластику. Вона не містить шкідливих хімічних речовин, здатних негативно вплинути на ваше здоров'я. Вона не псується від постійного впливу вологи і жиру. Відмінно миється, в тому числі і в посудомийній машині.

Принцип використання форми для фрикадельок

Форма для фрикадельок складається з трьох частин, кожна з яких включає чотири виїмки. Виїмки двох частин мають один розмір, а виїмки однієї частини дещо менші. Готувати в них фрикадельки дуже просто:

  • Накладаєте фарш в форми, які мають однаковий розмір. Це буде основа майбутніх фрикадельок.
  • Придавлюєте викладений фарш тією частиною форми, яка має виїмки меншого розміру, і відставляєте її назад. В результаті у Вас вийдуть ямочки для начинки.
  • У отримані ямки накладаєте начинку.
  • З'єднуєте дві частини з фаршем.

В результаті у Вас вийде відразу чотири абсолютно однакові ідеально кругленькі фрикадельки, наповнені ароматною начинкою. І весь цей процес не займе більше кількох хвилин.

Використовувати форму для фрикадельок можна не тільки для м'ясних виробів. З їх допомогою Ви легко приготуєте рибні котлетки, картопляні шанежки, рисові тефтельки, сирники.

 

Технічні характеристики Meatball Maker Pro:

  • Матеріал: харчовий пластик
  • Діаметр фрикадельок: 5.5 см
  • Кількість фрикадельок: 4
  • Розмір форми (в розкладеному стані): 27х23.5 см





Форма для фрикадельок і тефтельок Meatball Maker Pro
Форма для фрикадельок і тефтельок Meatball Maker Pro