Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Форма для випікання - металева форма для випічки тортів, 21 см

Код товару: 1007264

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Як приємно радувати своїх близьких пухкими бісквітами або тортами у свята або просто без приводу. Сам процес приготування випічки вже особливий - для правильного приготування потрібно дотримати температурний режим, засікти час, використовувати якісні інгредієнти і мати хороші форми для випічки. Від форми для випічки залежить дуже багато. Продукт може прилипнути або деформуватися, зіпсувавши настрій.

Переваги роз’ємної форми для випічки

Так як кулінарна справа не стоїть на місці, кухонний інструмент теж вдосконалюється для максимальної зручності. Багато кондитерів зійдуться на тому, що роз'ємна форма для випічки - практично ідеальний варіант як для домашньої, так і для професійної кухні. Рознімна форма виготовляється з вуглецевої сталі, тому в ній легко випікати торти, хліб, кекси, паски та інше. Така форма для випікання володіє антипригарним покриттям. Після приготування чергового кулінарного шедевра більше не доведеться довгий час замочувати і відмивати форму. Вона відмінно піддається миття як вручну, так і в посудомийній машині. Таке покриття не піддається корозії, тому спокійно переносить постійний контакт з водою. Завдяки цьому матеріалу, роз'ємна форма для торта прослужить господині довгі роки.

Ще однією позитивною властивістю такого матеріалу є те, що він не вбирає запахи, а також не виділяє свій запах, тому готова випічка завжди матиме власний приємний аромат. Завдяки розсувний конструкції, готові продукти набагато зручніше виймати, не деформуючи їх структуру. Таку форму зручно використовувати при приготуванні будь-якої випічки. Термостійкий матеріал не боїться дуже високих температур, а надійний фіксатор з засувкою збереже надійну форму кулінарного виробу.

Характеристики форми для випічки тортів:

  • Матеріал: вуглецева сталь;
  • Колір чорний;
  • Можна мити в посудомийній машинці: так;
  • Діаметр: 21 см .;
  • Висота: 6 см.

Комплектація форми для випікання:

  • форма;
  • поліетиленова упаковка

 





Форма для випікання - металева форма для випічки тортів, 21 см
Форма для випікання - металева форма для випічки тортів, 21 см