Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Підставка для охолодження ноутбука NotePal ErgoStand

Код товару: 1000430
Опис

Тип: Підставка для охолодження ноутбука
Матеріал: пластик + металева сітка
Розміри, мм: 370x265x33-58
Вага, г: 1050
Живлення: від USB
Сумісність: ноутбуки до 17 "
USB-концентратор: 2
Тип охолодження: активне
Кількість вентиляторів: 1
Розміри вентилятора, мм: 140x140x15

Підставка для охолодження ноутбука NotePal ErgoStand це захист комп'ютера від небажаного сильного перегріву, а значить і від поломки.

Часто ноутбуки від інтенсивної і тривалої роботи перегріваються. Уберегти комп'ютер від цього можна лише за допомогою такої спеціальної охолоджуючої підставки, яку купити можна в інтернет магазині. З її допомогою комп'ютер прослужить довгу службу, без непотрібних нікому поломок .

Підставка зручна у використанні , у неї є спеціальні ручки , через які пропускаються всі шнури і кабелі, щоб вони не заважали під рукою і не сплутувалися. У підставці є роз'єми USB, що робить її дуже функціональною. Для зручності перегляду фільмів або роботи, в ній передбачено цілих три положення щодо столу. Ці положення легко закріплюються і без зусиль в будь-який момент їх можна поміняти на більш зручне і комфортне. Конструкція залізна, міцна і надійна, не варто навіть боятися падінь або механічних ушкоджень. Ця підставка підійде до більшості ноутбуків, у яких діагональ екрана від дев'яти до сімнадцяти дюймів.

Ця охолоджуюча підставка під ноутбук точно знайде свого власника, адже багато людей дбайливо ставляться до своїх комп'ютерів, на яких вони грають в ігри, працюють, навчаються і ще багато чого роблять.

Звикаєш до підставки дуже швидко, за кілька днів і вже просто здається, що вона завжди була. Слід згадати про те, що вентилятор вбудований в охолоджуючу підставку, працює тихо, тому відволікати від роботи він точно не буде. Невелика вага підставки дозволить її брати з собою в будь-яке місце і легко транспортувати. Працює підставка завдяки підключення безпосередньо до комп'ютера, живиться вона тільки від нього. Виробником закладений безаварійний термін роботи приладу в сорок тисяч годин. Ця і так не маленька цифра може значно зрости якщо поводитися з підставкою добре, правильно її експлуатувати і не піддавати негативним впливам.
 





Андрей ( 2014-05-26 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Кулер, как по мне слабоват , если будет +35 погода то не спасет.

Відповісти
Підставка для охолодження ноутбука NotePal ErgoStand
Підставка для охолодження ноутбука NotePal ErgoStand