Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пінцет для брів з підсвічуванням LED Tweezers

Код товару: 1000453

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пінцет для брів з підсвічуванням LED Tweezers - стильні щипчики, які дуже точно і дуже ефективно видаляють волоски, коректуючи брови, навіть у темряві. Такі щипчики для брів при використанні не залишають на шкірі слідів і підходять як для професійної корекції, так і для застосування в домашніх умовах. Виготовлені з нержавіючої сталі.

Вбудована підсвітка LED Tweezers дозволяє розгледіти навіть найдрібніші волоски, і тому виходить ідеальна лінія брів. Завдяки такому підсвічуванню волоски можна видаляти не тільки в будь-який час доби, але і в будь-якому місці, навіть якщо там недостатньо світло.

Пінцет оснащений зручним перемикачем з режимами on / off. Він невеликого розміру, і йому знайдеться місце в будь-якій жіночій сумочці.

Пінцет для брів з підсвічуванням LED Tweezers - це необхідний, сучасний і універсальний предмет, який має бути в косметичці у кожної жінки , яка доглядає за собою.

Жіноча брова завжди повинна бути ідеальною і злегка піднятою. Переваги такого пінцета гідні того, щоб на нього звернути увагу.

  • Підсвічування працює довго, тому пінцетом можна користуватися в темний час;
  • Комфортний і легкий, легко лягає в руку;
  • Ергономічна форма;
  • Зручна кнопка включення і виключення;
  • Матеріал - нержавіюча сталь.

Зазначені переваги говорять про те, що цей прилад зручний для видалення навіть жорсткого волосся, а також тонких, світлих і пушка. Його зручно тримати в руках, працюючи тривалий час. Волосся пінцет вискубує досить швидко і легко, з одного разу, при торканні з шкірою не виникає неприємних відчуттів. Торкаючись брів, він не дряпає ніжну шкіру.

Тому цей пінцет дійсно необхідний кожній жінці, яка сама коригує форму своїх брів. Такий пінцет дозволить жінці стежити за собою і завжди залишатися у формі.





Пінцет для брів з підсвічуванням LED Tweezers
Пінцет для брів з підсвічуванням LED Tweezers