Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Плечовий пояс Дікуля для корекції постави "Самурай"

Код товару: 1002484

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Рівна постава - це не тільки запорука краси, а й важлива складова здоров'я. Але часом через сидячий спосіб життя або індивідуальні захворювання, такі як сколіоз, сутулість і т.д. у дитини або навіть у дорослої людини постава викривляється. Для того щоб виправити цю проблему, рекомендуємо Вашій увазі плечовий пояс Самурай.

У чому полягає особливість даного виробу?

Плечовий пояс Самурай – це еластичні стрічки, що відмінно фіксують спину і плечі в красивому і правильному положенні. Уздовж усього хребта є додаткові фіксатори, що робить використання цього пояса максимально комфортним. Пояс Самурай виконаний з якісних матеріалів, його можна носити в будь-яку пору року і при будь-якій погоді поверх нижньої білизни. Він не помітний під одягом і легко одягається. Навіть в спекотні дні за рахунок продуманої природної вентиляції в даному виробі Вам буде комфортно.

Як доглядати за плечовим поясом

Пояс Самурай стане справжньою знахідкою для тих, хто веде сидячий спосіб життя, для дітей в період активного росту. Він знімає втому в шийно-хребетній зоні, попереджає виникнення проблем з хребтом і коригує поставу. Пояс не вимагає складного догляду. Він відмінно переться вручну з використанням мила. Сушити його необхідно подалі від сонячних променів, і не можна прасувати.

Купити плечовий пояс Самурай можна прямо зараз. Подбайте про здоров'я та красу своєї спини!

 

Комплектація і характеристики:

  • пояс плечовий
  • подарункова картонна коробка з інструкцією
  • кожен пояс упакований в пакет
  • колір: білий
  • розміри: 34-38; 40-44; 46-48; 50-54





Плечовий пояс Дікуля для корекції постави "Самурай"
Плечовий пояс Дікуля для корекції постави "Самурай"