Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Плед, подушка для дітей 3 в 1 (подушка трансформер)

Код товару: 1002655

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Плед-подушка для дітей 3 в 1 – річ корисна як в домашньому побуті, так і в дорозі. Він великий, м'який, теплий і дуже приємний на дотик. Розмір 110х180 см. дозволяє повністю закутати в нього дитину з ніг до голови.

Зроблено плед з екологічно безпечного матеріалу, тому він не викликає алергічних реакцій і ідеально підходить дітям-алергікам. Матеріал не вицвітає, не деформується і не кошлатиться від частого прання.

Плед подушка для затишку і тепла під час подорожі

Вирушаючи в дорогу з дитиною, завжди необхідно подбати про те, щоб вберегти малюка від протягів, вітру і холоду. Плед-подушка 3 в 1 – це ідеальний варіант. Він зручний в транспортуванні, так як в згорнутому вигляді не займає багато місця, а наявність спеціальної ручки забезпечує зручність його перенесення з місця на місце.

Якщо дитина захоче спати або просто полежати, у вас завжди під рукою буде м'яка і зручна подушка. А якщо їй стане холодно, то досить просто розгорнути подушку і готове тепле затишне покривало.

Подушка трансформер для домашнього комфорту

Дитину досить важко привчити прибирати за собою постіль після сну. З пледом-подушкою 3 в 1 ви швидко вирішите цю проблему. Він легко згортається і приймає форму красивої декоративної подушки. Дитині сподобається такий ритуал, і вона із задоволенням буде його виконувати.

Також плед можна використовувати в якості покривала на ліжко, диван, крісло. Яскравий веселий малюнок доповнить дизайн будь-якої дитячої кімнати. Тепер там завжди буде охайно і затишно.

Характеристики подушки трансформера:

  • Ступінь теплоти: стандартна;
  • Матеріал подушки: текстиль, фліс;
  • Розміри в складеному вигляді: 30x30 см.;
  • Розмір пледу: 180x110 см.;
  • Вага: 0.5 кг.;
  • В наявності різновиди: жовтий міньйон, фіолетова овечка, рожевий заєць, бордовий з пандою, блакитна сова, фіолетовий з кошеням, рожевий з дівчинкою, коричнева мавпа.

Дитячий плед подушка, комплектація:

  • Подушка-плед;
  • Поліетиленова упаковка.





Віка ( 2018-11-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Дякую що швидко доставили)

Відповісти
Ксения Ливанова ( 2018-05-16 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Дочка фанатка совушек, ей пледик понравился, тонковат, не на зиму конечно, но оригинальный. Ходит с ним на ночевки к подругам и так любит
Відповісти
Плед, подушка для дітей 3 в 1 (подушка трансформер)
Плед, подушка для дітей 3 в 1 (подушка трансформер)