Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Похідна дорожня сумка-косметичка 2 в 1 Travel Dresser Pouch

Код товару: 1002168
Опис

Коли пара йде в похід, то хлопець повинен відповідати за комфорт і безпеку, а дівчина підтримувати затишок в будь-якій атмосфері. Але крім цього дівчина не повинна забувати і про свій зовнішній вигляд, тому, вирушаючи на такого роду відпочинок, треба прихопити з собою необхідні косметичні засоби, що допоможуть миттєво перетворитися в красуню навіть в польових умовах. Ну а щоб у Вас було все під рукою, рекомендуємо купити похідну косметичку 2 в 1 Travel Dresser Pouch. Її можна використовувати і в домашніх умовах, і брати з собою в дорогу. Тепер не потрібно буде думати про те, щоб не забути про той чи інший косметичний продукт, збираючись в похід. Візьміть з собою косметичку, і все буде при Вас.

Характеристики похідної косметички Travel Dresser Pouch

За формою Travel Dresser Pouch нагадує циліндр, тобто перед нами такий собі мішок із зав'язкою зверху, в який влізе все, що треба. Аксесуар виконаний з міцного матеріалу, який відмінно пропускає повітря, але в той же час перешкоджає потраплянню вологи всередину. Усередині косметички продумано наявність різних кишеньок і тримачів, що дозволяє розмістити в ній всі пензлики і флакони так, щоб їх було зручно діставати і ховати назад. На верхній частині косметички є зав'язка, що забезпечує додаткову фіксацію косметичних засобів. Крім того, в комплекті з косметичкою Travel Dresser Pouch йде ще маленька акуратна сумочка-гаманець на блискавці.

Організуйте свою косметику і аксесуари так, щоб ними було зручно користуватися і вдома, і в дорозі, і в поході, придбайте для цих цілей якісну і містку косметичку Travel Dresser Pouch.

 

Характеристики:

  • одночасно є і домашньою і похідною косметичкою;
  • розмір: 23 см (довжина) х 17 см (ширина, діаметр);
  • наявність тримачів і кишеньок;
  • м'який ущільнювач для більшої безпеки;
  • надійна мотузкова зав'язка-хомут;
  • як доповнення - міні-сумочка на блискавці і пластиковий чохол для кистей.





Похідна дорожня сумка-косметичка 2 в 1 Travel Dresser Pouch
Похідна дорожня сумка-косметичка 2 в 1 Travel Dresser Pouch