Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс для схуднення Сауна Еліт (Sauna Belt Elite)

Код товару: 1000242

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Пояс для схуднення з нагрівом Сауна Еліт Sauna Belt Elite відео:

Працює від мережі 220 Вольт.
Електронний рідкокристалічний дисплей.
Регулятор температури (45-75 гр.)
Таймер (5-60 хв.)

Вам не подобається ваше тіло? У вас висить живіт і випирають боки?

Будь ласка придивіться до цього чудодійного поясу «Пояс Сауна Еліт» (Sauna Belt Elite).

Подумайте, що є унікальна можливість позбавиться від усього непотрібного непривабливого, що є на вашому тілі за допомогою лише одного пояса. Пояс Сауна Еліт (Sauna Belt Elite) для схуднення не змусить вас бігати і здійснювати виснажливі тренування які не призводять рівним рахунком ні до чого конкретного. Ви з легкістю виконуєте всю роботу по будинку в той час як пояс робить свою справу і робить її на 100%.
Пояс оснащений терморегулятором який стежить за температурою під час сеансу схуднення. Регулятор виставляє температуру поясу від 45 до 74 градусів, і протягом заданого саме вами часу ви відчуваєте як з потом виходить зайва непотрібна вам вага. Потіючи ви спалюєте жир, токсини, саме в тих місцях де б ви хотіли бути краще за інших. Без пояса вам довелося б пробігти 10 кілометрів у в'язаному светрі, щоб відчути той же ефект який ви відчуваєте при використанні Пояса Сауна Еліт (Sauna Belt Elite). Комфорт затишок домашнього оздоблення, поєднувати приємне з корисним і це можливо при використанні пояса.
Дія пояса схоже з більшістю подібних пристроїв для зниження ваги, з однією великою перевагою. В інших схожих пристроях необхідно здійснювати фізичні навантаження для досягнення успіху. Пояс Сауна Еліт (Sauna Belt Elite) сам робить за вас всю роботу, все що потрібно вам зробити, включити його в розетку. Розмір пояса регулюється, ви завжди можете комфортно себе почувати в ньому, виставивши необхідне вам значення температури, і худнути не докладаючи великих зусиль.
Ви вже замислюєтеся про те що не все так гладко у вашій фігурі і пора мінятися.

Зробіть це з Пояс Сауна Еліт (Sauna Belt Elite)!

Все буде легко і комфортно, коректувати фігуру ніколи не пізно, в якому б стані вона не була, ви завжди можете виправити стан речей. Найголовніше: регулярне використання пояса збільшить привабливість за рахунок підняття самооцінки, гарні стрункі люди успішні, тільки тоді коли самі подобаються собі.

 





Пояс для схуднення Сауна Еліт (Sauna Belt Elite)
Пояс для схуднення Сауна Еліт (Sauna Belt Elite)