Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс масажер «Комфорт» Comfort Massager

Код товару: 1000056

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Втома від роботи відчувається у всьому тілі, тому і боротися з втомою потрібно шляхом впливу на всі частини тіла.

Саме тому масажер, який ви використовуєте після роботи, повинен бути універсальним, як Comfort Massager.

Це багатоцільовий масажер, який підходить для масажу ніг і рук, шиї і спини, шиї, а також сідниць, стегон і преса. Ефективність такого масажу комплексна, оскільки він допомагає позбавитися не тільки від остогидлих жирових відкладень. Але головна його особливість полягає в тому, що масажер ефективно бореться з целюлітом, чим може похвалитися далеко не кожен прилад подібного призначення.
Простота у використанні - ще одна перевага цього масажера. Бо єдине, що від вас вимагається, це одягти масажер для живота, добре його закріпити і включити. З цього моменту пояс починає працювати без жодного вашого втручання.

Вплив масажера Комфорт стосується не тільки жирових відкладень, оскільки він сприятливо впливає на весь організм в цілому.

Він знімає загальну втому і напругу нервової системи, приводить до норми кровообіг, відновлює і очищає судини. Оскільки глибина впливу Comfort Massager дуже велика, вона допомагає по необхідності або розслабляти м'язи або ж повернути їх тонус, зробити гнучкими й еластичними. Він ефективний у боротьбі з больовим синдромом в руках, шиї, спині та попереку. За рахунок унікального вібраційного впливу пояс Comfort Massager виявляється дуже ефективним при лікуванні остеохондрозу, артриту, радикуліту, постійних стресів і синдрому хронічної втоми. Масажер легкий, компактний і автономний, працює від трьох батарейок. Для досягнення помітних результатів прилад досить використовувати 2 рази на день по 10-15 хвилин.





Пояс масажер «Комфорт» Comfort Massager
Пояс масажер «Комфорт» Comfort Massager