Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Пояс масажний Vibro Shape (Вібро шейп)

Код товару: 1001333

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Vibro Shape (Вібро Шейп) відео:

 

У комплекті Vibro Shape:

- Масажний пояс;
- Пульт управління;
- Зарядний пристрій;
- Чохол для зберігання.

Технічні характеристики поясу для схуднення:

Вхідна напруга: 220-240V
Частота: 50Гц
Потужність: 55 W

За рівнем якості масажу і темпам корекції фігури поясу для схуднення Vibro Shape практично не має рівних!

З його допомогою можна створити ідеальне тіло, моделюючи різні м'язи, повертаючи їм тонус і еластичність. Але Vibro Shape не зношує організм і не змушує його працювати на межі можливостей, а, навпаки - в цілому покращує стан, витривалість, допомагає боротися зі стресами і пригніченим настроєм. В умовах надто активного ритму життя, сполученого з піковими ситуаціями і сильними переживаннями пояс Vibro Shape, відгуки про який можна прочитати на нашому сайті, стане і особистими масажистом, і тренером і навіть психологом.
Незважаючи на те, що головна функція пояса Віброшейп полягає у формуванні здорової і правильної мускулатури, він не менш ефективний і в плані боротьби з небажаними жировими відкладеннями. За допомогою особливого впливу пояс розщеплює клітини жиру і сприяє безпечному виведенню продуктів їх розпаду частково через лімфатичну систему, частково - через потові канали на шкірі. Але Vibroshape працює глибше, ніж може здастися, очищаючи повністю весь організм від шлаків, токсинів, закупорок судин, відновлює перистальтику кишечника, нормалізує обмін речовин і покращує властивість організму поглинати максимум корисних речовин з продуктів.

Пояс Вібро Шейп відновлює кровообіг в тканинах, підтримує їх тонус і еластичність, примушує працювати самі різні групи м'язів і має чудовий вплив на стан і якість шкіри.

Слід зазначити фізіотерапевтичний вплив на організм, а також можливість використовувати пояс для корекції всіх частин тіла. Простота у використанні і практично повна невидимість роблять Vibro shape кращим рішенням для зайнятих людей, яким досить просто натиснути кнопку і почати позбавлятися від зайвих кілограмів.
 





Полина ( 2016-04-21 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Эффект, удобство в использования!

Коментар:
эффект очень заметен, уже через месяц животик подтянулся :))
Відповісти
Пояс масажний Vibro Shape (Вібро шейп)
Пояс масажний Vibro Shape (Вібро шейп)