Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Підвісний органайзер для подорожей для туалетних дорожніх речей Shelves to Go

Код товару: 1002078

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Даний товар зацікавить тих, хто за родом діяльності або за покликанням душі часто подорожує і доводиться постійно укладати речі в чемодан і розкладати їх по приїзду на місце призначення. Після перебування в валізі речі, звичайно ж, виглядають не дуже естетично, і їх доводиться прасувати і акуратно розкладати по полицях. А потім знову вкладати у валізу.

Переносна полиця для подорожей значно спростить і прискорить постійно повторюваний процес укладання і розкладання речей. Готуючись до поїздки, Ви просто акуратно розмістіть всі речі на полиці, а потім покладіть її в валізу. По приїзду Вам потрібно буде просто вийняти поличку прямо з речами і повісити її на тримач в шафі. Все готово! Ви можете вирушати у своїх справах.

Чим особлива переносна полиця органайзер для подорожей

Переносна полиця для подорожей має три просторих відділення, в які Ви можете розкласти одяг, відсортувавши його за видами, наприклад:

  • на одну полицю білизну,
  • на другу сорочки,
  • на третю штани.

Відділення дуже просторі, тому в них міститься достатньо одягу для комфортного перебування в поїздці і залишиться місце, щоб речі було зручно брати і складати.

Поличка підвішується на перекладину для одягу в шафі за допомогою спеціальних гачків. В принципі, Ви можете підвісити її куди завгодно, навіть на двері. І в разі, якщо Вам доведеться проживати в приміщенні, де немає шафи, Вас це аніскільки не занепокоїть.

Переносна полиця для подорожей дозволяє більш раціонально використовувати корисний простір в валізі. При цьому вона не додасть ваги вашій поклажі, так як зроблена з дуже легких матеріалів: тканинної сітки і картону.

Органайзер для подорожей Shelves to Go, характеристики:

  • Розміри (Ш/Г/В): 44x27x40 см.;
  • Матеріал: картон, сітка;
  • Колір: чорний.





Анна ( 2018-11-12 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Теперь все лежит на своем месте и легко найти, спасибо за хороший органайзер .
Відповісти
Підвісний органайзер для подорожей для туалетних дорожніх речей Shelves to Go
Підвісний органайзер для подорожей для туалетних дорожніх речей Shelves to Go