Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Портативні електронні ювелірні кишенькові ваги Digital scale Professional-mini CS-200

Код товару: 1001953

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Колір корпусу: чорний або сріблястий (поставляється в рандомному порядку).
  • Працюють від 2-х батарейок типу ААА (входять в комплект).
  • Інструкція в комплект не входить. 

 

Портативні електронні ваги «Digital scale Professional-mini CS-200»

У будь-якого господаря обов'язково в побуті повинні бути зручні компактні ваги, такі як електронні ваги «Digital scale Professional-mini CS-200». Використовувати цей виріб можна в різних сферах життя, наприклад, для перевірки ваги невеликих предметів або незначної кількості якихось сумішей. Портативні електронні ваги «Digital scale Professional-mini CS-200» - це топовий товар, тому що вони відрізняються компактними розмірами і їх можна брати з собою, вони точні й мають зрозумілий інтерфейс. 

Де Вам можуть знадобитися маленькі ваги?

Їх можна носити в барсетці або дамській сумочці. В такому випадку Ви можете перевірити продавців, які хочуть Вас обхитрити при покупці спецій, приправ і т.д. Їх можна використовувати при зважуванні ювелірних виробів, фармацевтичних складових та інших невеликих товарів. Ще одна важлива перевага цих електронних ваг - це те, що вони працюють на батарейці, тобто Вам не знадобиться обов'язкове підключення до електричної мережі. А ще прилад оснащений захисною кришкою, що знижує ризик його пошкодження до нуля при постійному транспортуванні з собою.

Купуйте електронні портативні ваги «Digital scale Professional-mini CS-200» прямо сьогодні, оцініть їх переваги особисто!

 





Портативні електронні ювелірні кишенькові ваги Digital scale Professional-mini CS-200
Портативні електронні ювелірні кишенькові ваги Digital scale Professional-mini CS-200