Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Детектор валют AD-2138 - пристрій для перевірки грошей

Код товару: 1002220

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Детектор валют AD-2138 – це компактний пристрій для перевірки грошей, який стане в нагоді тим, хто має власний бізнес

Напевно кожен в житті хоч раз стикався з грошовими шахраями, або фальшивими купюрами. Щоб уникнути подібних ситуацій пропонуємо Вам наш детектор валют AD-2138. З цією лампою для перевірки грошей, у Вас більше не виникне подібних проблем, адже вона не тільки компактна і проста у використанні, але і багатофункціональна, адже з її допомогою можна перевірити всі валюти світу. Завдяки ультрафіолетовій лампі Ви зможете перевірити і побачити всі водяні знаки, а оптична лінза розгляне всі дрібні знаки на купюрі. Детектор валют буде корисний як в маленькому магазинчику, так і в великому супермаркеті і інших комерційних підприємствах. Машинка для перевірки грошей просто незамінна в будь-якій ситуації пов'язаній з грошима. Завдяки невисокій ціні доступна майже кожному, адже детектор достовірності валют не буде зайвим в жодному будинку або будь-якому іншому закладі, підприємстві або маленькому магазинчику на ринку.

Коли у Вас з'явиться детектор для перевірки купюр, Ваше життя зміниться в кращийбік і Ви більше ніколи не потрапите в незручну ситуацію, яка могла б змусити Вас переживати. Тепер Ви і Ваші гроші будете в безпеці. А брехливі фальшивомонетники не зможуть обвести Вас навколо пальця і поставити в скрутну ситуацію.

Ультрафіолетовий детектор грошей невеликих розмірів, чорного кольору, просто ідеально встане в будь-якому місці на Вашому робочому місці і не принесе жодних незручностей. Якщо у Вас все ще немає ультрафіолетового апарату для перевірки грошей, то настійно рекомендуємо його купити. Ви будете вражені!

Технічні характеристики детектора валют AD-2138:

  • 2 способи перевірки
  • Ультрафіолетова лампа - 15 W
  • Живлення: від мережі - 220 V, 50 Hz
  • Розміри (Д, Ш, В): 18,5 х 11,5 х 13 см.
  • Вага 400 г.
  • Довжина шнура: 100 см

Комплектація апарату для перевірки грошей:

  • Детектор валют;
  • Картонна упаковка.





Детектор валют AD-2138 - пристрій для перевірки грошей
Детектор валют AD-2138 - пристрій для перевірки грошей