Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Зволожувач повітря Arctic Air Ultra - портативний міні кондиціонер

Код товару: 1007801

В наявності
Гарантія: 2 міс.

Ціна: 299 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Потужність: 7.5 W
Вага товару: 820 г.
Висота: 17 см.
Місткість, обсяг: 0.7 л.
Підсвічування: Так
Ширина: 15.5 см.
Показати всі характеристики
Опис

Якщо вам набридло проводити в приміщенні вологе прибирання, а відкриття вікон лише робить гірше, скористайтеся кондиціонером «Arctic Air Ultra».

Цей апарат може не тільки охолоджувати, але і зволожувати і очищати повітря протягом 12 годин після повної заправки бака. Головна перевага в порівнянні з повноцінним кондиціонером полягає у відсутності необхідності виконувати складну процедуру підключення та монтажу двох блоків всередині і зовні. Досить підключити портативний кондиціонер в розетку і насолоджуватися свіжим повітрям.

Це особливо важливо для тих, хто значну частину часу проводить на дачній ділянці, а в приміщенні немає можливості підключити кондиціонер з очевидних причин, а вентилятор взагалі неефективний. Усередині передбачений знімний губчастий фільтр, а три режими освітлення дозволять не просто отримувати свіже повітря, але і насолоджуватися видом пристрою в темний час доби. Даний зволожувач працює не тільки від вилки в 220V, але і від USB порту. Це корисно тим, у кого в приміщенні не вистачає вільних розеток. До того ж це говорить і про те, що пристрій споживає мінімум енергії.

Заповнення водою контейнера зажадає лише відкриття відповідної частини приладу. Потрібна лише холодна або ледь тепла рідина для забезпечення максимальної ефективності. Зволожувач повітря потрібно ставити на рівній поверхні, щоб уникнути виникнення зайвого шуму і передчасного зносу елементів всередині. Рекомендується набирати максимально чисту воду, в якій немає осаду. Після натискання на кнопку охолодження можна очікувати зниження температури в лічені хвилини поруч з вами. Зачекайте довше - повітря освіжиться у всій кімнаті, що і є основною функцією приладу.

Охолоджувач повітря даної моделі здатний працювати на трьох швидкостях, якщо того вимагає ситуація. При цьому мінімальний рівень шуму не турбуватиме навіть в ті моменти, коли необхідно відпочити після важкого дня. У пристрої не передбачено використання фреонів та інших дорогих елементів. Завдяки простоті конструкції ви зможете заощадити на електроенергії великі суми. Купити зволожувач повітря можна і для використання в зимовий час, коли потрібно провітрювання, але в особливо холодні дні цього просто неможливо зробити. Просто активуйте повільний режим, щоб отримати аналогічний ефект провітрювання. Не забувайте вчасно міняти фільтри.

На всі зволожувачі повітря зазначеної моделі виробник дає гарантію якості і безпеки. У ситуації, коли немає необхідності використовувати прилад, його можна поставити в коробку або куточок в кімнаті, де він не буде нікому заважати. Зволожувач повітря купити можна і для квартир з кондиціонерами, в яких з певних причин не вийшло провести окремий блок в окремі кімнати. Прилад прослужить довгі роки при правильному обслуговуванні і дотриманні умов експлуатації.

Зволожувач очищувач повітря Arctic Air Ultra, характеристики:

  • Таймер: до 8 годин
  • Потужність: 7,5 В
  • Призначення: очищення повітря / зволоження
  • Тип зволожувача: холодне зволоження
  • Дисплей: немає
  • Ємність резервуара для води: 700 мл
  • Підсвічування корпусу: є
  • Розміри і вага:
    • Висота: 17 см
    • Ширина: 15.5 см
    • Глибина: 16 см
    • Вага: 0.820 кг

Зволожувач повітря для дітей, комплектація:

  • Охолоджувач повітря;
  • Кабель живлення від USB (100 см.);
  • Інструкція англійською мовою;
  • Картонна упаковка.





Зволожувач повітря Arctic Air Ultra - портативний міні кондиціонер
Зволожувач повітря Arctic Air Ultra - портативний міні кондиціонер         299 грн