Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Поводок-рулетка для собаки на 5 метрів, Dog Leash SJ-188-5M

Код товару: 1007820

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 248 грн 224 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Колір (основний): Жовто-чорний
Матеріал товару (основний): Пластик/нейлон
Одиниця виміру: шт.
Країна виробник: Китай
Опис

Ви - щасливий володар домашнього вихованця? Обожнюєте тривалі прогулянки зі своїм вихованцем, але втомилися постійно обходити за ним усі дерева і кущі? Поводок-рулетка - це справжній порятунок!

Поводок-рулетка - це дуже зручне і функціональний пристрій. Як тільки ви пристебнули поводок до нашийника вашого вихованця, ви можете спокійно відпускати його на прогулянку, тримаючи поводок лише в одній руці. За рахунок рулетки, поводок автоматично розмотується, коли вихованець відходить подалі від вас, і таким же чином автоматично згортається назад, коли собака або кіт підходить ближче. Повідок не провисає і не бовтається по землі (а значить, завжди буде чистим), не тисне вихованця, коли він йде далеко, тому абсолютно безпечний.

Довжина повідця становить п'ять метрів - цієї довжини досить як для маленького вихованця, так і для великого. Міцний корпус повідця дозволить вам контролювати пересування вихованця однією рукою. Сам корпус повідця виготовлений з гіпоалергенних матеріалів - це дозволить убезпечити вас - власника тварини, і самого вихованця від можливої ​​алергії. Для виготовлення карабіна був обраний електрофоретичний нікель - цей матеріал дуже міцний і не електризується, тому не притягує на себе пил і шерсть.

Дизайн повідця дуже стильний, виконаний в чорному і жовтому кольорах. Сам поводок універсального кольору - чорного, тому стане відмінним доповненням зовнішнього вигляду вашого вихованця, незалежно від його забарвлення. За рахунок того, що поводок практично не чинить тиску на тваринного і забезпечує свободу пересування, ваш вихованець швидко звикне до його наявності і буде з радістю виходити на прогулянки.

Поводок-рулетка розрахований на вихованця вагою не більше 33 кілограм.

Поводок для собак, характеристики:

  • Тип - поводок-рулетка
  • Довжина - 5 м
  • Матеріал корпусу рулетки - пластик
  • Матеріал ременя повідця - нейлон
  • Призначення - для собак
  • Вага собаки - 15 кг





Поводок-рулетка для собаки на 5 метрів, Dog Leash SJ-188-5M
Поводок-рулетка для собаки на 5 метрів, Dog Leash SJ-188-5M         248 грн 224 грн