Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Пляшка для олії Press and Measure Oil Dispenser - пляшка з дозатором для олії

Код товару: 1007383

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Обігрівач настінний у вигляді картини - це новий тренд в інтер'єрі.

    Використовувати даний настінний електрообігрівач можна вдома або в офісі - при цьому вам буде тепло, а ваше око буде радувати декоративний аксесуар. Обігрівач картина має особливий принцип роботи, він не гріє повітря, а гріє предмети. Ті, в свою чергу, віддають м'яке тепло повітрю і створюють в приміщенні комфортну атмосферу. Картина обігрівач оснащена спеціальним термодатчиком, тобто вона може відключатися при перегріві. А головне, картина обігрівач цілком безпечна для дітей і тварин.

    Кожна господиня намагається облаштувати свою кухню усіма необхідними приладами. Це повинні бути не тільки каструлі і миски, а й ряд інших не менш корисних речей. Популярності набувають невеликі контейнери, які дозволяють туди помістити різні крупи і спеції. Також важливою річчю на будь-якій кухні стане пляшка для олії. Вона особливо актуальна серед тих господинь, які вважають за краще брати цю рідину у великих об'ємах. Проста у використанні пляшка для олії відмінно впишеться в дизайн будь-якої кухні. Таке пристосування може стати непоганим подарунком для жінки, яка дійсно любить готувати. А є й такі представниці прекрасної статі, які захоплюються різними кухонними речами.

З чого складається пляшка для олії?

    Дозатор для рослинної олії має основний контейнер, в який і поміщають рідину. При бажанні можна в нього помістити не тільки олію, а й оцет. Такі пляшки відмінно підходять для господинь, які люблять на кухні використовувати кілька видів олії та оцту. Також пристосування обладнане спеціальним дозатором. Це дозволяє видавати необхідну кількість рідини. Для того щоб пляшка могла виконувати цю функцію, є спеціальна кнопка. При натисканні на неї виділяється необхідна кількість олії.

Особливості пляшки з дозатором для олії і оцту

    Контейнер виготовлений зі скла, що дозволяє довго служити йому і не псувати смак рідини. Зверху пляшка має додатковий контейнер, на якому є відмітки. Кожна з них говорить про обсяг в чайній або столовій ложці. Таке пристосування добре поміщається як в холодильник, так і в звичайну кухонну шафу. Обсяг пляшки становить 0,5 літрів. У неї можна поміщати будь-яку рідину. Деякі навіть в таки бутлі заливають рідину для миття посуду.

Характеристики дозатора для рослинної олії:

  • Матеріал: скло, пластик;
  • Обсяг: 500 мл;
  • Колір: сірий;
  • Упаковка: коробка.





Пляшка для олії Press and Measure Oil Dispenser - пляшка з дозатором для олії
Пляшка для олії Press and Measure Oil Dispenser - пляшка з дозатором для олії