Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів в тиждень
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Прилад для відбивання м'яса з тримачем

Код товару: 1001821

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Параметри
Типи кухонного приладдя: Аксесуари
Кількість в упаковці: 1 шт.
Колір (основний): Білий
Матеріал товару (основний): Пластик
Країна виробник: Китай
Опис

Якщо молоток для обробки м'яса здається вам незручним і старомодним кухонним інструментом, пропонуємо вашій увазі сучасний кухонний аксесуар відбивач м'яса.

Цей розм"якшумач зробить м'ясну страву особливо смачною, соковитою і ніжною. Якщо обробити м'ясо сучасним інструментом для відбивання м'яса перед маринуванням або тепловою обробкою, куховарство перетвориться на одне суцільне задоволення. А близькі або гості, яких ви захочете здивувати, захопляться вашими кулінарними здібностями і бездоганним зовнішнім виглядом страв. Відбиваючи м'ясо, він робить в ньому глибокі проколи, що дозволяють пустити сік. При цьому господиню не турбують гучні звуки і розкидання маленьких шматочків продукту по столу. Процес відбувається легко, швидко і акуратно. На відміну від молотка, даний аксесуар не деформує форму м'ясного шматочка, тому його можна використовувати не тільки для відбивання, але також для пом'якшення шматка перед нарізкою. Ну а якщо ви вирішили приготувати стейк, перед обробкою продукт можна змастити соусом і отримати неймовірно соковите і ароматне блюдо завдяки проникненню в отвори додаткового інгредієнта.

Переваги обробки м'яса приладом:

  • Смакові і естетичні якості м'яса підвищуються в рази.
  • Руйнуються сполучні тканини, а волокна не деформуються.
  • Продукт просмажується набагато швидше і рівномірніше.
  • Скорочується час приготування м'ясної страви

Для любителів і цінителів домашньої кулінарії пристрій для відбивання і розм'якшення м'яса стане ще одним незамінним помічником.





Прилад для відбивання м'яса з тримачем
Прилад для відбивання м'яса з тримачем