Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Проточний змішувач водонагрівач Rapid RLD-01

Код товару: 1001339

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Увага! Температура на виході залежить від температури води на вході і від інтенсивності прокачування води через нагрівач.

Характеристики:

  • Вид водонагрівача: кран з підігрівом води
  • Тип водонагрівача: проточний
  • Спосіб нагріву: електричний
  • Потужність номінальна: 3.0 (кВт)
  • Розташування: вертикальне
  • Нагрівальний елемент: ТЕНовий
  • Матеріал теплообмінника: мідь
  • Напруга мережі: 220 ~ 240 В

Діаметр труби для підключення води:

  • Міністерство внутрішніх справ: 14 мм;
  • Зовнішній: 20 мм.

Що робити, якщо в будинку або квартирі виникають перебої з подачею гарячої води? Таку проблему можна вирішувати по-різному, починаючи з підігріву води в ємностях на газових або електричних плитах, що вкрай незручно, закінчуючи дорогими інноваційними пристроями типу сонячних батарей.

Ми пропонуємо більш простий і доступний спосіб отримувати воду комфортної температури в домашніх умовах - проточний змішувач водонагрівач Rapid RLD-01.

Поміняти старий змішувач на цю корисну новинку не складе труднощів, досить підключити пристрій до системи водопостачання і електричному роз'єму. Після цього можна буде насолоджуватися гарячою водою без особливих зусиль.

Принцип дії проточного водонагрівача заснований на підігріві холодної води електрикою. Це прекрасна альтернатива звичайній гарячій воді, що тече з крана. Пластик, з якого виконаний корпус змішувача, має високі показники міцності і зносостійкості. Його структура дозволяє витримувати високі температури без ризику отримання травм через вихід з ладу.

Водонагрівач продуманий до дрібниць, тому небезпека ураження електричним струмом виключена. Висока ступінь безпеки досягається наявністю ідеальної захисту, виконаного за сертифікованою технологією. Нагрівальний елемент розрахований на п'ять тисяч годин експлуатації.

Серйозним аргументом на користь придбання змішувача водонагрівача є постійне зростання цін на гарячу воду в містах. Для багатьох це благо цивілізації стає справжньою розкішшю навіть при вирішенні такого простого завдання, як миття посуду. Нагрівання води в великих баках не менше затратно і дуже клопітно.

Rapid RLD-01 працює від електродвигуна, який запускається від подачі холодної води і може нагріти її до 60 градусів. Споживання електроенергії мінімальне, всього 3 кВт / год. Не тільки з дрібними потребами, такими, як миття рук або посуду, без зусиль може впоратися змішувач-водонагрівач. Приєднавши до нього душовий шланг, можна насолоджуватися гарячими водними процедурами, адже вода нагрівається протягом п'яти секунд!





Наталя ( 2016-05-03 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
нагріває воду тільки до 60 градусів????
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2016-05-04
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Так

Відповісти
Антон ( 2016-04-21 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
нет

Переваги:
экономичен!

Коментар:
купили на дачу и не пожалели. быстро нагревает воду, мало потребляет электроэнергии
Відповісти
Проточний змішувач водонагрівач Rapid RLD-01
Проточний змішувач водонагрівач Rapid RLD-01