Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Цифровий побутовий FM-радіоприймач з рацією Golon RX-D3

Код товару: 1002476
Опис

Якщо Ви любите ходити з другом на риболовлю чи полювання, по гриби чи ягоди, то Вам обов'язково знадобиться рація, яка допоможе бути на зв'язку на невеликій відстані. І сьогодні ми хочемо Вам представити такий прилад, як рація Golon rx-d3. Він не тільки відмінно виконує функцію рації, але і об'єднує в собі ще й радіоприймач з музичної колонкою.

В чому переваги рації Golon?

Одним словом, перед нами корисний і багатофункціональний прилад, за допомогою якого можна перемовлятися з одним, слухати свої улюблені пісні з різних накопичувачів в різних форматах або новини по радіо. Цей пристрій має ще цілий ряд переваг. Наприклад, працює він не тільки від батарейок, а й від мережі і від акумулятора, що дозволяє брати його з собою в подорож, на дачу, на природу і т.д. Функція рації може стане в нагоді кожному, наприклад, Ви пішли по гриби чи ягоди в незнайомий ліс і заблукали, а за допомогою рації з оточуючими можна швидко зв'язатися і вийти з лісу. До речі, рація відмінно ловить сигнал на відстані до 3 км, що важливо для такого пристрою.

Купити рацію Golon rx-d3 можна на нашому сайті. Ми пропонуємо своїм покупцям виключно якісну продукцію за найнижчими цінами в Україні.

 

Технічні характеристики Golon RX-D3:

  • Частотні діапазони: AM / FM.TV / SW1-7 10
  • Заряджається від мережі: 110v- 220v 50Hz
  • Підтримка форматів: MP3, WAW
  • Резервне живлення: вбудований акумулятор
  • Відсік для батарейок UM3 3 шт (не йдуть в комплекті)

Комплектація:

Радіоприймач MP3 Golon RX-D3 - 2 шт (пара)
Шнурок для зручного транспортування
Кабель для підключення до електромережі





Цифровий побутовий FM-радіоприймач з рацією Golon RX-D3
Цифровий побутовий FM-радіоприймач з рацією Golon RX-D3