Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Багатофункціональний складаний столик-підставка для ноутбука в автомобіль Multi tray 3 в 1

Код товару: 1002515

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Якщо Ви багато часу проводите за кермом, або просто їздите в автомобілі, то Ви неодмінно оціните такий практичний винахід, як столик Multi tray 3 в 1.

Розкладний столик для автомобіля Multi tray 3 в 1 - справжня знахідка для сучасного автомобіліста

Якщо ж, Ви практично не розлучаєтеся з ноутбуком, то Вам більше не потрібно буде тримати його на колінах всю дорогу. А це не тільки продовжить термін експлуатації ноутбука тим, що він менше буде перегріватися, а й збереже Ваш зір, тому як Вам більше не потрібно буде дивитися в нього під незручним кутом. Спеціально для зручності використання столика Multi tray як підставки для ноутбука, є спеціальне місце для комп'ютерної миші.

За розкладним столом для машини можна також перекусити в дорозі. У його конструкції передбачений підсклянник щоб уникнути розлиття чаю, кави та інших напоїв. Щасливі батьки теж будуть раді такій знахідці, як автостолик. Тепер дитині буде чим зайнятися в дорозі, і вона не буде відволікати Вас від водіння. Діти зможуть малювати, дивитися фільми і мультики на dvd або планшеті.

Існує два варіанти установки автомобільного столика

  1. Розкладний столик для автомобіля Multi tray 3 в 1 3R-029 фіксується за спинку з автокрісла. Тобто, в даному випадку, комфортне його використання можливо на будь-якому з задніх сидінь автомобіля.
  2. Розкладний столик для автомобіля Multi tray 3 в 1 3R-029 фіксується за кермо. І в такому положенні, його використання можливе на місці водія. Цей варіант необхідний людям, у яких робота пов'язана з постійним перебуванням за кермом.

Залежно від росту користувача і призначення столика, його можна підлаштовувати під себе по висоті. Це робить використання Мульти трей зручним, як для дітей, так і для дорослих.

Не відмовляйте собі в задоволенні подорожувати з комфортом. Столик сумісний практично з усіма марками автомобілів. Купуйте столик для авто недорого в нашому інтернет-магазині.

 

Характеристики:

  • встановлюється на кермі, попереду і за спинкою переднього сидіння
  • може використовуватися як підставка під ноутбук, під їжу, напої, як письмовий столик і т.д.
  • легко встановлюється
  • є можливість зміни кута нахилу
  • розміри столика 35 х 23 х 4 см





Багатофункціональний складаний столик-підставка для ноутбука в автомобіль Multi tray 3 в 1
Багатофункціональний складаний столик-підставка для ноутбука в автомобіль Multi tray 3 в 1