Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ремінь безпеки для собак і кішок в авто

Код товару: 1001657

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Довжина (регулюється): 43-72 см.
Ширина: 2.5 см.
Товщина: 2 мм.
Матеріал: нейлон.
Кольори: чорний, рожевий, помаранчевий, салатовий, червоний, синій (наявність уточнюйте).

Собака - це найкращий друг людини. Якщо ви збираєтеся зі своїм чотириногим улюбленцем в подорож на автомобілі, то неодмінно повинні подбати про його безпеку, так само як і про безпеку будь-якого пасажира.

На жаль, жодна модель легкового автомобіля не розрахована на перевезення домашніх тварин. Відповідно в салоні немає засобів захисту для тварин. Адже в разі виникнення непередбаченої ситуації, небезпека для життя виникає не тільки для самої тварини, але і для людей, які перебувають з ним у салоні. Тому під час перевезення в салоні собаки слід використовувати спеціальні засоби захисту, а саме ремінь безпеки для домашніх вихованців.

Навіщо потрібен ремінь безпеки для домашніх вихованців в авто

Ремінь безпеки обмежує пересування собаки по салону. Це захищає її і пасажирів у разі ДТП і забезпечує порядок в салоні автомобіля. Адже не всі собаки мають поступливий і спокійний характер. Багато з них просто невгамовні і під час руху безперестанку крутяться:

  • стрибають з сидіння на підлогу і назад,
  • висовуються в вікно,
  • тикають мордою в потилицю водієві і т.д.

Від такої поведінки пошкоджується оббивка салону, а ремонт в наш час коштує не дешево. До того ж неспокійна поведінка собаки відволікає водія від дороги. А це надзвичайно небезпечно.

Що являє собою ремінь безпеки для домашніх вихованців в авто

Ремінь безпеки даної моделі виготовлений з нейлону. Він дуже міцний і витримує значні навантаження. Підходить для собак середнього і дуже великого розміру. Навіть якщо в перші рази собака буде намагатися тягнути його і вириватися, він не порветься.

З одного боку ременя є металевий карабін, яким ви пристибнете ремінь до нашийника. З іншого - замок, яким ви закріпіть ремінь в тримачі ременя безпеки. Замок універсальний і підходить для будь-яких моделей авто.

У згорнутому вигляді ремінь дуже компактний і вільно поміщається в бардачку. Він простий в догляді. У разі його забруднення можна випрати його водою з милом або порошком.





Ремінь безпеки для собак і кішок в авто
Ремінь безпеки для собак і кішок в авто