Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Маска респіратор без клапана - распіратор Venitex M1200CH, ступінь захисту FFP2

Код товару: 1007737

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Що таке респіратор, сьогодні знає навіть дитина. Це аксесуар, який захистить від шкідливого впливу навколишнього середовища, подбає про збереження вашого здоров'я і убезпечить від шкідливих бактерій і мікробів.

В наші дні распіратори бувають різні. Одні з них призначені для тривалого використання, інші потребують частої заміни. Деякі радують доступною ціною, інші - б'ють по кишені. Але сьогодні серед безлічі респіраторів ми хотіли б виділити такий оптимальний варіант, як Venitex М 1200 СН - FFP2. У чому його особливості та відмінності, давайте розглянемо більш детально.

По-перше, перед нами одноразовий распіратор без клапана, який підходить для застосування як в побуті з метою захисту від токсинів і шкідливих речовин, так і на вулиці для захисту від оточуючих. Тобто використовувати цей аксесуар можна і для уникнення поширення вірусних і бактеріальних інфекцій, і як, наприклад, респіратор від дрібного пилу. По-друге, це маска-респіратор у формі чаші з достатнім ступенем захисту - до 12 ГДК. По-третє, дизайн виробу продуманий до найменших деталей, щоб вам було максимально комфортно його використовувати. Тут є обтискна пластина, що забезпечує щільне прилягання до обличчя, і міцні резинки, що відповідають за надійну фіксацію. Якої б форми або розміру не було обличчя, цей медичний респіратор підійде кожному. У ньому вам буде комфортно виконувати і побутові справи, і пересуватися по місту. Ну і найголовніше, цей респіратор купити може абсолютно кожен, тому що виріб відрізняється не тільки зручним дизайном, надійними захисними властивостями, але і доступною вартістю.

Варто також відзначити, що всередині цей респіратор медичний має особливу оболонку, що стійка до деформацій. Це свідчить про те, що вам буде комфортно в масці при будь-яких умовах. До речі, така маска респіратор медична підходить для алергіків. Люди, які страждають на алергію, знають, з якими труднощами можна зіткнутися при тестуванні нових аксесуарів. Це і свербіж, і почервоніння, і набряк. Так ось з респіратором ffp2 таких реакцій можна не боятися, адже аксесуар виготовлений з гіпоалергенних матеріалів. Він не подразнює шкіру навіть при безперервному носінні протягом декількох годин.

Завдяки наявності поролонової вкладки в області носа респіратор 3м надійно захищає від зовнішнього впливу верхні дихальні шляхи людини. Така вкладка служить своєрідним фільтром, і в той же час відмінно пропускає повітря. Ще дана маска распіратор хороша тим, що не перекриває огляд. Під будь-яким кутом ви зможете мати відмінну видимість, що важливо для тих, хто багато часу проводить за кермом. Вага виробу становить всього 4 грами, тобто маска буде практично не відчутна на обличчі. Пил, дим, токсичні речовини і віруси з таким захистом тепер вам будуть зовсім не страшні, де б ви не знаходилися, в громадському транспорті, за кермом свого авто, на чистому повітрі або в приміщенні.

Що ж, ви можете придбати респіратор, який ми пропонуємо вам у нашому інтернет-магазині прямо зараз. Для цього вам лише необхідно оформити замовлення, і ми відправимо його по території України будь-якою зручною для вас службою доставки. Якщо у вас залишилися питання або вам необхідно уточнити деталі з приводу того чи іншого товару, наш висококваліфікований персонал з радістю надасть вам всю необхідну інформацію. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір, щоб ви точно залишилися задоволені своєю покупкою.

Товар продається упаковками або розфасовується поштучно в зіп-пакети (з дотриманням запобіжних заходів)





Маска респіратор без клапана - распіратор Venitex M1200CH, ступінь захисту FFP2
Маска респіратор без клапана - распіратор Venitex M1200CH, ступінь захисту FFP2