Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Гумки для плетіння браслетів Loom Bands набір 4500

Код товару: 1000889
Опис

Плетіння з гумок сьогодні настільки популярне, що знайти людину, яка не чула про цей вид хобі вкрай складно.

Думаю і ви чули про нього і бачили роботи, які виходять в результаті такого плетіння, а можливо, навіть пробували плести самі. Особливо надихає таке заняття дітей. Вони просто в захваті від можливості створювати прикраси і вироби своїми руками з таких яскравих різнокольорових гумок. Заняття настільки захоплююче, що діти навіть забувають про свій улюблений комп'ютер і планшет. І це прекрасно. Адже плетіння є дуже корисним заняттям: розвиває посидючість, здатність до концентрації уваги, фантазію. З гумок можна плести безліч різних цікавих речей: браслети, кільця, намиста, гумки на волосся, іграшки, сумки, картини, квіти, серветки, брелоки і т.д.
Гумки lооm bands купити краще відразу у великій кількості - це набагато вигідніше, ніж купувати маленькі упаковки. Ми пропонуємо відразу замовити набір lоom bands. У нього входить все, що необхідно для плетіння.

Комплектація набору гумок для плетіння lооm bands

Набір резинок lоom bands включає в себе:

  • 4500 гумок різних кольорів,
  • верстат-рогатку,
  • великий верстат,
  • гачок,
  • намистинки і підвіски,
  • кліпси.

Все це зберігається в зручному пластиковому боксі, що складається з трьох ярусів. Бокс має безліч секцій, в якому гумки розкладені за кольорами. Це дуже зручно, так як вам не доведеться «переривати» все, щоб знайти колечко потрібного кольору.

Якісна характеристика набору гумок для плетіння lоom bаnds

Гумки для плетіння браслетів lоom bаnds виготовлені з якісного каучуку, що не містить хімічних сполук, небезпечних для здоров'я людини, тому вони не викликають алергії ні під час роботи, ні при носінні готових виробів. Браслети з гумок lоom Bаnd можуть носити навіть найменші дітки. Ви можете бути спокійні за здоров'я їх шкіри.





Гумки для плетіння браслетів Loom Bands набір 4500
Гумки для плетіння браслетів Loom Bands набір 4500